Închide meniul

Gică Popescu contestă planul de reluare al campionatului: "Nu decizi tu pe banii mei"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 13:33

Gică Popescu contestă planul de reluare al campionatului: "Nu decizi tu pe banii mei"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Planuri uriașe pentru fuziunea Viitorul - Farul

După Viorel Moldovan, care a cerut anularea sezonului din Liga 1, Gică Popescu a ieșit și el în public cu mai multe probleme legate de reluarea campionatului. Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a expus deja mai multe reguli care trebuie respectate de cluburi și sportivi pentru a-și putea începe activitatea. Una dintre ele spune că jucătorii vor trebui să stea în interiorul bazelor sau la hotel pe timpul derulării sezonului.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu poate nimeni să mă oblige să fac așa ceva! Să stau în cantonament cât? Două săptămâni, 5, 7? Cât? Plus de asta, cine îmi plătește mie cantonamentul? După ce că e criză, mai vii și îmi mai pui în spate și cheltuiala aceasta!

Gică Popescu: "Nu decizi tu pe banii mei"

"Dacă îmi plătește Federația, da, stau! Câte cluburi credeți că își permit așa ceva? Câte cluburi credeți că au o bază proprie? Nici măcar noi, Viitorul, nu avem și suntem un club despre care cred că nu puteți să spuneți că n-am investit în infrastructură! 

Iar un cantonament pe mine m-ar costa peste 100.000 de euro raportat la o lună. E enorm pentru mine. Nu mă poți obliga să am aceste costuri. Lasă-mă să decid eu pe banii mei, nu să decizi tu pe banii mei!

Vă spun în mod răspicat, Viitorul nu va accepta așa ceva. Viitorul nu va accepta să fie bătaia de joc a nimănui! Chiar ar fi strigător la cer să fim de acord cu un asemenea scenariu", a declarat Gică Popescu pentru Gazeta Sporturilor

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și