Închide meniul

Gică Popescu, mesaj ferm pentru jucătorul propus la FCSB: "Să-şi păstreze acelaşi nivel! A jucat bine şi la naţionala de tineret"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2020, 15:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Gică Popescu, mesaj ferm pentru jucătorul propus la FCSB: "Să-şi păstreze acelaşi nivel! A jucat bine şi la naţionala de tineret"

Mediafax Foto via Hepta

Gică Popescu, mesaj pentru Măţan

Măţan este una dintre piesele de bază şi la naţionala de tineret, nu doar de la Viitorul. Gică Popescu l-a lăudat şi el pe noul puşti minune de la Viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mățan este într-o perioadă bună, a jucat foarte bine și la echipa națională de tineret, joacă bine și la noi. Trebuie să-și păstreze același nivel pe care l-a avut și până acum", a spus Gică Popescu, după Academica Clinceni – Viitorul 1-0

Dumitru Dragomir: ”Îi propun lui Gigi să pună repede banii pentru Mățan”

Mățan mi-a plăcut cel mai mult. Îi propun lui Gigi Becali să pună repede banii și să-l cumpere pentru că se face de bani mulți.

Nu știu cât e cota acum, dar să-l aducă repede și ia campionatul cu el. Cred că face vreo două-trei milioane, dar Gigi va scoate ușor profit…Dacă joacă la FCSB, că dacă o face la Viitorul, o să fie tot de două milioane de euro”, a declarat Dumitru Dragomir într-o intervenție pentru ProSport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și