Închide meniul

Gică Popescu, mesaj superb pentru Sorin Cârţu: „Fotbalul românesc va fi mult mai sărac”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 iunie 2023, 14:37

Gică Popescu, mesaj superb pentru Sorin Cârţu: „Fotbalul românesc va fi mult mai sărac

Gică Popescu, mesaj superb pentru Sorin Cârţu

Sorin Cârţu şi Gică Popescu / Facebook

Gică Popescu, mesaj superb pentru Sorin Cârţu. Fostul căpitan al Craiovei şi al Barcelonei a postat pe contul său de Facebook alături de Sorin Cârţu, după ce acesta a anunţat că se retrage din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu i-a mulţumit lui Sorin Cârţu pentru faptul că i-a dat banderola de căpitan la Universitatea Craiova, lucru pe care l-a făcut mai târziu şi Johann Cruyff la Barcelona.

Gică Popescu, mesaj superb pentru Sorin Cârţu: „Fotbalul românesc va fi mult mai sărac”

Sorin Cârţu a anunţat că se retrage din fotbal, iar Gică Popescu a ţinut să îi mulţumească celui care i-a oferit banderola de căpitan a Universităţii Craiova. Într-o postare pe Facebook, Gică Popescu a făcut o paralelă cu Johan Cruyff, cel care i-a oferit banderola de căpitan la Barcelona:

„Dragă, Sorin

Am aflat că ti-ai anunțat retragerea din fotbal. Îmi pare rău de decizia ta.
Fotbalul românesc va fi mult mai sărac fără Sorin Cârțu.

Reclamă

Mă uit la această fotografie cu noi doi…eu un tânăr capitan, tu antrenorul care m-a investit cu banderola de capitan a Universității Craiova .
Mai apoi a făcut-o si Johann Cruyff la Barcelona.

Vă multumesc.”, a scris Gică Popescu pe pagina sa de Facebook.

Sorin Cârţu pleacă de la Universitatea Craiova: „Am decis să ies din fotbal”

Sorin Cârţu pleacă de la Universitatea Craiova. Ajuns la 67 de ani, fostul internaţional a decis să iasă din fotbal, după 55 de ani dedicaţi „sportului Rege”.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, Sorin Cârţu renunţă la funcţia de preşedinte al Universităţii Craiova. Anunţul a venit într-o conferinţă organizată de clubul din Bănie.

„Am decis să ies din fotbal. Adevăratul motiv pentru care renunţ sunt cei 55 de ani de fotbal pe care îi am. Am trecut prin toate trăirile de fotbalist, de antrenor şi de conducător, cum a fost în ultimii 4 ani. Vorbesc ceea ce simt.

Sunt peste 55 de ani de fotbal. Sunt mândru de ce am realizat în domeniul ăsta, în stadiile pe care le-am trecut. Sunt la momentul în care vreau să le mulţumesc celor care au fost alături de mine.

Aduc şi un omagiu pentru Crişan, Tilihoi sau Balaci. Le mulţumesc şi celorlalţi jucători alături de care am jucat la Universitatea Craiova, în acea perioadă maximă. Au fost cei mai frumoşi ani ai vieţii mele, în acest domeniu. I-am trăit cu intensitate maximă.

După cariera de fotbalist am intrat în cea de antrenorat, peste 30 de ani, cu aproximativ 500 de meciuri doar la Divizia A. Nu mai pun Divizia B, echipa națională olimpică sau perioda din Grecia. A fost o etapă din viața mea intensă de care sunt foarte mulțumit, mândru.

Am ajutat prin capacitatea mea profesională să promovez anumiți jucători și le-am influențat cariera și evoluția lor ulterioară. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și mi-au dat pe mână destinele echipelor. Din cei 55 de fotbal din viața mea, 40 au fost dedicați fotbalului craiovean. Au fost etape în viața mea interesante și pe care le-am abordat cu maximă pasiune”, a spus Cârţu, într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și