Închide meniul

Gică Popescu, replică dură după ce Jean Vlădoiu a acuzat jocuri de culise în Liga 1: ”Sunt revoltat! Vom face plângere la FRF!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2022, 21:30

Gică Popescu, replică dură după ce Jean Vlădoiu a acuzat jocuri de culise în Liga 1: ”Sunt revoltat! Vom face plângere la FRF!”

Gică Popescu, convins că România are şanse de a se califica la EURO 2024

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru

Gică Popescu, replică dură după ce Jean Vlădoiu a acuzat jocuri de culise în Liga 1

„Am citit cu stupoare declarațiile pe care le-a făcut Jean Vlădoiu despre meciul FCSB-Farul. E o lipsă crasă de respect din partea lui! Pentru clubul nostru, pentru modul în care am jucat și pentru competiție, în general.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt revoltat și același sentiment îl au și ceilalți din clubul Farul, motiv pentru care vom face plângere la comisiile FRF, pentru a lua atitudine și a sancționa asemenea afirmații iresponsabile.

Dacă un fost jucător al echipei naționale aruncă într-un asemenea hal cu noroi, fără nici un fel de argument și lipsit de orice logică, atunci înseamnă că fotbalul românesc a ajuns rău de tot. Așteptăm măsuri dure din partea comisiilor FRF!”, a răbufnit Gică Popescu, potrivit gsp.ro.

Jean Vlădoiu a acuzat jocuri de culise înainte de FC Argeș – FCSB

Jean Vlădoiu acuză jocuri de culise în Liga 1. Președintele lui FC Argeș a răbufnit la adresa FCSB-ului, care a pierdut categoric confruntarea cu Farul Constanța, scor 0-2.

”Nu ne mai gândim la play-off după am văzut meciul cu Farul! Am văzut ce s-a întâmplat cu FCSB. Ce să mai?! Nu are niciun sens. Noi ne-am consolidat locul 7 și o să jucăm pentru puncte. Nu ne temem de arbitraj, pentru că FC Argeș nu a avut probleme din punctul ăsta de vedere. Sper să câștigăm măcar așa, pentru moralul nostru.

Reclamă

Eu cred că pe toți ne-a surprins. Când evoluezi împotriva unei echipe care se bate să câștige titlul și se joacă de asemenea manieră, să aibă meciul la discreție din primele cinci minute până în minutul 90! Dominarea ca dominare, dar vorbim de ocazii! Farul putea să mai dea vreo două-trei goluri! Ce să spun? Noi ne jucăm șansa noastră. Va fi un play-out foarte interesant și greu.

FCSB a demonstrat ce forță are, mai puțin în meciul cu Farul Constanța! Chiar sunt curios să vedem cum va juca FCSB cu noi. Sper ca pe viitor să nu mai avem parte să trăim timpurile când era domnul Jean Pădureanu cu acea Cooperativă. Îmi doresc să nu mai existe în fotbalul românesc asemenea momente”, a declarat Jean Vlădoiu, citat de fanatik.ro.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gică Popescu, replică dură după ce Jean Vlădoiu a acuzat jocuri de culise în Liga 1
  • Ce i-a transmis ”Baciul” fostului internațional

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și