Închide meniul

Gică Popescu, replică pentru Ionuţ Stroe! "Pericolul infectării este peste tot"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 20 iulie 2020, 18:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Gică Popescu, replică pentru Ionuţ Stroe! "Pericolul infectării este peste tot"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Popescu este preşedintele celor de la Viitorul

În acest moment, două echipe din Liga 1 au probleme cu cazurile de COVID-19. Atât la Dinamo, cât şi la CFR sunt peste 10 cazuri confirmate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În cantonament ar putea intra echipele care au probleme și care nu pot să gestioneze această situație.

De ce să intrăm toate celelalte echipe în cantonament? Dar acest lucru se poate întâmpla oricui, pentru că pericolul infectării este peste tot. 

Poți să ai ghinion, eu sper să nu mai avem astfel de cazuri. Nu știm când vom termina acest sezon, ca să vorbim de noul sezon", a declarat Gică Popescu înainte meciului de la Iaşi.

Ionuţ Stroe: "Echipele ar putea să apeleze la cantonament"

"Este prima soluţie avansată de noi, împreună cu Ministerul Sănătăţii şi cred că, cel puţin pentru ultimele trei etape care mai sunt de disputat pentru play-off, pentru că el contează cel mai mult, practic îţi dă rezultatul final şi viitoarele participante în cupele europene.

Reclamă

Cred că ar fi cea mai indicată situaţie, nu cred că este un efort prea mare ca ultimele meciuri să se fie protejate suplimentar şi echipele să apeleze la acest tip de cantonament de pregătire sportivă, izolându-se astfel faţă de ceilalţi.

Cred că problemele au apărut în afara meciurilor, în afara stadioanelor. Competiţia se desfăşoară după nişte reguli clare, care se respectă, fiind o situaţie destul de bine controlată", a declarat Ionuţ Stroe la Digi 24.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și