Închide meniul

Gică Popescu, solicitare către Guvern privind regulile de distanțare socială: ”Cum te antrenezi la 1 metru și jumătate?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 mai 2020, 18:45

Gică Popescu, solicitare către Guvern privind regulile de distanțare socială: ”Cum te antrenezi la 1 metru și jumătate?”

Mediafax Foto / Octav Ganea via hepta

Gică Popescu, solicitare către Guvern privind regulile de distanțare socială: ”Cum te antrenezi la 1 metru și jumătate?”

Popescu nu știe cum jucătorii se pot antrena atâta timp cât stau la un metru și jumătate, iar acesta cere schimbarea regulilor printr-o intervenție a autorităților din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu: ”Cum să te antrenezi la 1 metru și jumătate?”

Antrenamentele s-ar putea relua după 15 mai, dar ”Baciul” crede că fotbaliștilor le este imposibil să se pregătească în aceste condiții.

"În cadru restrâns de cantonament, poți aștepta două zile rezultatul, în liniște. Asta e o aberație să fie toate echipele la un loc. E o nebunie să fie toată lumea la un loc. Fiecare echipă trebuie să se antreneze unde are sediu. Noi, la Constanța, Gaz Metan, la Mediaș, Iași, la Iași. Într-un spațiu separat, unde să fie numai echipa respectivă și să facă doar drumul stadion-hotel, fără să intre în contact cu nimeni din exterior. 

Cred că e singura variantă pentru a-i proteja pe sportivi. Deplasarea să se facă cu autocarul. Fiecare echipă are un lot de 20 și ceva de jucători, la care se mai adaugă staff-ul și medicii. Nu depășește niciodată capacitatea de 30 și ceva de locuri a unui autocar. Să se dea posibilitatea să nu se respecte distanța! Cum te antrenezi cu distanța de 1 metru și jumătate? Nu ai cum!", a spus Popescu, pentru Digi Sport.

Gică Popescu se teme de un dezastru: ”Jucătorii au nevoie de antrenamente”

Gică Popescu trage un semnal de alarmă după ce LPF a anunțat că Liga 1 se poate relua în iunie. Oficialul Viitorului susține că am avea parte de ”un campionat șchiop, cu mulți accidentați”, dacă vor fi luate decizii pripite.

Reclamă

”După două luni de pauză, e nevoie de minimum patru săptămâni de antrenament. Nu cred că vom putea începe campionatul mai devreme de 15 iunie. Dacă se reia mai devreme, vom avea un campionat șchiop, în care jumătate din jucători se vor accidenta.

Cu siguranță Viitorul dorește ca acest campionat să se termine pe teren. În caz contrar, pierderile vor fi foarte mari. Nu știu cine va fi favorită la titlu. E greu după o asemenea perioadă de inactivitate”, a spus Popescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off Vezi toate știrile
Citește și