Închide meniul

Gică Popescu, verdict dureros pentru olteni: “Echipa la care eu am jucat este cea care a dispărut”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2020, 5:34

Reclamă
Gică Popescu, verdict dureros pentru olteni: “Echipa la care eu am jucat este cea care a dispărut”

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gică Popescu, alături de Bogdan Stelea

Opiniile sunt împărțite. Unii spun că echipa din prima Ligă este “adevărata” Universitatea Craiova, în timp ce alții merg pe mâna clubului lui Adrian Mititelu. Există și o a treia categorii de fani, care susțin că Universitatea Craiova este cea care a intrat în faliment. Printre ei se află și Gică Popescu, jucător ce a făcut istorie în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eu ţin cu orice echipă din Craiova pentru că este oraşul unde am crescut fotbalistic enorm şi e normal să ţin cu echipa din Craiova atunci când nu joacă contra echipei mele. Echipa la care eu am jucat este cea care a dispărut, ea nu mai există pentru că ştim cu toţii că acea echipă a falimentat la un moment dat. Mă voi uita detaşat la meci, sunt două echipe din Craiova, e greu, pentru că acolo sunt atât de multe controverse” a declarat Gică Popescu la Telekom Sport.

Echipa lui Adrian Mititelu a promovat în Liga 2. Prima reacție a oltenilor

Existe două echipe de fotbal în Craiova. Una care este patronată de MIhai Rotaru și care se bate la titlu în Liga 2, în timp ce formația lui Adrian Mititelu a obținut promovarea în Liga 2, după ce FRF a decis ca Liga 3 să nu se mai reia. 

Astfel, conform hotărârilor din Comitetul Executiv, în Liga 2 ediția 2020/21 promovează echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie, dacă diferența între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte. Este și cazul FC U Craiova 1948.

Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi oficial, FC Universitatea Craiova a promovat în Liga 2 în urma unei decizii luate de către Comitetul Executiv pe data de 11 mai.

Reclamă

Prin hotărârea Comitetului de Urgentă al FRF din 11 mai, campionatul Ligii 3 nu va mai fi reluat pentru partidele rămase de disputat în sezonul 2019-2020", au scris cei de la FC U Craiova 1948 pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:40 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă despre discuţia cu Dan Şucu: „Un telefon scurt, 30 de secunde! S-a terminat totul!” 20:30 FotoImagini unice cu Gigi Becali şi nepoata sa pe Arena Naţională. Gestul superb făcut de patronul de la FCSB 20:18 FotoArena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB – CFR Cluj! Scenografie impresionantă afişată de fani 19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul în care FCSB va primi titlul de campioană. Imagini fabuloase 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR 0-0. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! Gigi Becali, pe Arena Națională 19:24 „În sfârşit!” Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate! Nota primită român 19:22 VideoNebunie la sosirea celor de la FCSB la stadion. Jucătorii lui Charalambous au venit îmbrăcaţi ca de club. MM, mesaj genial 18:52 VIDEOAccident teribil la FIA World Endurance Championship 2024. Cursa a fost oprită imediat. Earl Bamber şi-a făcut maşina praf 18:30 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY!. Accident teribil Vezi toate știrile
Citește și