Închide meniul

Giedrius Arlauskis a dat cărţile pe faţă! Cine este omul din cauza căruia a plecat de la CFR Cluj: „Îmi țin cuvântul!” + În ce campionat vrea să joace: „Sunt vedete acolo!”

Dragoș Vasile Publicat: 17 septembrie 2021, 19:15

Reclamă
Giedrius Arlauskis a dat cărţile pe faţă! Cine este omul din cauza căruia a plecat de la CFR Cluj: „Îmi țin cuvântul! + În ce campionat vrea să joace: „Sunt vedete acolo!

Giedrius Arlauskis, atac la Dan Petrescu

Hepta

Giedrius Arlauskis a dat cărţile pe faţă

Giedrius Arlauskis a căzut în dizgraţia conducerii de la CFR Cluj după ce l-a susţinut public pe Marius Şumudică. Accidentat, lituanianul nu a fost inclus pe lista UEFA. Arlauskis l-a enervat şi pe Dan Petrescu, după ce a plecat în Lituania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat despre viitorul său, goalkeeper-ul a anunţat că nu va mai evolua în Gruia. Demiterea lui Marian Copilu l-a determinat pe portar să ia decizia. După aventura în Liga 1, Arlauskis şi-ar dori să ajungă în Japonia.

„Am plecat din cauza situației președintelui Marian Copilu. Suntem prieteni buni, el m-a convins să revin în România. Eu îmi țin cuvântul. Când am văzut că el nu mai e în club, am spus că nici eu nu vreau să mai rămân.

Credeam că îmi voi încheia cariera în România. M-am accidentat la gleznă în timpul meciului cu Young Boys. Am luat o pauză, dar la antrenament m-am lovit din nou. S-a inflamat și a sângerat. Cu Steaua Roșie am luat medicamente și nu nu simțeam nimic când pășeam. La retur, medicamentele nu și-au mai făcut efectul după vreo 30 de minute. Era o durere uriașă. Nu e o accidentare gravă, dar e foarte dureros.

I-am spus agentului că aș vrea să merg în Japonia, pentru țară și pentru cultură. Sunt și vedete acolo!”, a spus Arlauskis, potrivit 15min.it.

Reclamă

Giedrius Arlauskis negociază rezilierea contractului cu CFR Cluj

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, a dat noi detalii despre situaţia lui Giedrius Arlauskis. Portarul campioanei se află în Lituania, acolo unde se recuperează. Mai mult, Arlauskis negociază cu Neluţu Varga rezilierea contractului.

”Arlauskis ne-a anunțat că este în Lituania, unde este în recuperare. Sâmbătă se va întoarce la Cluj. El nu este pe listă pentru că e accidentat. Momentan nu va mai juca deloc. Doar se va antrena cu echipa mare. Lista poate fi modificată doar dacă aduci jucători noi. Până în iarnă, el nu va mai juca, nu poate fi trecută pe listă.

Patronul clubului a discutat cu el despre o despărțire, sunt discuții. Se vor discuta problemele. Repet, el are o accidentare. Probabil că va rămâne la Cluj până în iarnă, nu știm cât va dura accidentarea, de asta nu a fost trecut nici pe listă”, a spus Bogdan Mara pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și