Închide meniul

Giedrius Arlauskis, şocat de dimineaţa de coşmar de la Cluj: „Nu are cum să ne dea afară pe toți. Eu nu mai vin”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 august 2021, 11:16

Giedrius Arlauskis, şocat de dimineaţa de coşmar de la Cluj: „Nu are cum să ne dea afară pe toți. Eu nu mai vin

Giedrius Arlauskis, şocat de dimineaţa de coşmar de la Cluj

Antena Sport

„Eu fără Marian nu văd viitorul echipei. Eu nu mai vin, ca jucător e mai greu să plec. Forța noastră și în teren și în afară suntem noi! Noi pierdem acum, trebuie să mergem mai departe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A mai fost plecat Marian și a fost circ. Dacă ne cheamă patronul, mergem toți! Nu are cum să ne dea afară pe toți! Noi suferim, familiile suferă! Noi suntem plecați”, a spus Arlauskis.

Momente şocante la Cluj! Bodyguarzii nu l-au lăsat pe Marius Şumudică să intre pe stadion

Marius Şumudică nu a fost lăsat să intre în stadion şi a fost ţinut afară de bodyguarzi minute în şir, alături de oamenii săi din staff.

După mai multe minute, lui Şumudică i s-a permis să pătrundă în stadion, dar fără maşină. Antrenorii au fost lăsaţi doar pentru a-şi putea aduna lucrurile pe care le au în Gruia, înainte de a fi daţi afară.

Jucătorii, în frunte cu Arlauskis, Camora sau Alibec, au fost anunţaţi că nu se va ţine antrenamentul de dimineaţă, ei fiind chemaţi la ora 17:00 pentru pregătirea de seară.

Reclamă

Suma uriaşă plătită de CFR Cluj pentru a scăpa de Marius Şumudică

Neluţu Varga l-a dat afară pe Marius Şumudică de la CFR, dar finanţatorul clujenilor va plăti o sumă uriaşă după despărţirea de antrenorul cu punctaj maxim după primele 6 etape din Liga 1.

Astfel, ardelenii îi vor băga în conturi 250.000 de euro lui Şumudică, reprezentând clauza pe care acesta o avea în contract în cazul în care este demis când încă are şanse să ajungă în grupele unei cupe europene, chiar dacă vorbim de Conference League.

Şumudică a făcut o mică avere în cele trei luni în care a condus-o pe CFR Cluj. Pe lângă suma amintită mai sus, adăugăm trei salarii, un total de 60.000 de euro, dar şi o primă de instalare de 50.000 de euro, încasată doar dacă Şumi ducea echipa în grupele unei competiţii europene.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, totalul este de 360.000 de euro pe care clujenii îi scot din conturi pentru a scăpa de Marius Şumudică. Dacă ne referim la efortul financiar pe care îl face CFR, trebuie adăugată şi suma cheltuită pentru repatrierea urgentă a lui Dan Petrescu, cel care, cel mai probabil, nu va accepta un salariu mai mic de 500.000 de euro pe an.

Recomandări
  • Marius Şumudică, dat afară de la CFR Cluj
  • Giedrius Arlauskis vrea să plece de la CFR

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și