Închide meniul

Gigă Popescu, noi detalii despre fuziunea Viitorul – Farul! „Stadion de 18 mii de locuri! Se poate întâmpla din acest sezon.” Cum se va numi noua echipă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 mai 2021, 21:43

Gigă Popescu, noi detalii despre fuziunea Viitorul – Farul! „Stadion de 18 mii de locuri! Se poate întâmpla din acest sezon. Cum se va numi noua echipă

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Planuri uriașe pentru fuziunea Viitorul - Farul

Planuri uriașe pentru fuziunea Viitorul – Farul. Echipele lui Hagi și Marica vor să se unească și să formeze o forță la Constanța. „Baciul” a dezvăluit că noua echipă ar urma să joace tot la Ovidiu, însă există planuri pentru construirea unui stadion modern, la Constanța. Noua entitate ar purtea să poarte numele echipei fanion a orașului, Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Planuri uriașe pentru fuziunea Viitorul – Farul

„Entitatea comună va juca la Ovidiu, dar CNI vrea să facă un stadion de 18 mii de locuri la Constanța. Fuziunea se poate întâmpla și din acest sezon, noi ne vom păstra structura managerială și echipa se va numi Farul Constanța, asta va fi singura schimbare. Iar Marica va face parte din noua echipă managerială.

Locul din liga 2 este problema lui Ciprian. Dar nu batem nimic în cuie, nici numele de Farul. E o discuție juridică deloc simplă, sunt avocați de care se ocupă”, a declarat Gică Popescu, la Digi Sport.

Farul lui Marica și-a propus să promoveze în acest sezon, dar nu a prins nici măcăr play-off-ul în Liga 2. Farul n-a mai fost pe prima scenă a fotbalului românesc din sezonul 2008/2009. De cealaltă parte, Viitorul a promovat în Liga 1 în 2012. În acest sezon, echipa lui Hagi s-a luptat la retrogradare, dar acum poate ajunge în Conference League.

Ciprian Marica insistă pentru fuziunea dintre Farul şi Viitorul

Ciprian Marica insistă pentru fuziunea dintre Farul şi Viitorul. Duminică, 30 mai, Viitorul va juca finala pentru barajul de Conference League. Hagi şi Marica s-ar putea aşeza la masa negocierilor imediat după acest meci.

Reclamă

Atât timp cât şi noi, şi cei de la Viitorul, ne dorim acest lucru, sunt şanse să se întâmple. Deocamdată nu ştim când, cum şi în ce fel. Noi ne dorim. Aşa cum toată lumea se dezbină în România şi vedem că sunt două echipe ale Craiovei, trei ale lui Dinamo, două ale Stelei… la Constanţa ar fi fantastic să fie o singură echipă, a Dobrogei.

Rămâne de văzut pentru că sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Aşteptăm să se termine sezonul şi ne dorim ca cei de la Viitorul să prindă o cupă europeană„, a declarat Ciprian Marica în exclusivitatea pentru AS.ro.

Marica i-a preluat pe „marinari” în 2019 iar, în acest sezon, a încheiat pe primul loc în play-out-ul Ligii 2. Farul a avut cu trei puncte mai mult decât Universitatea Cluj şi Metaloglobus.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și