Închide meniul

Gigi Becali a anunțat cine îl va înlocui pe Edi Iordănescu, la FCSB, până la numirea unui nou antrenor

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2021, 16:19

Gigi Becali a anunțat cine îl va înlocui pe Edi Iordănescu, la FCSB, până la numirea unui nou antrenor

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă

Hepta

  • Edi Iordănescu a stat 12 meciuri pe banca celor de la FCSB
  • FCSB e la 8 puncte distanță de liderul CFR Cluj

”(Cine va conduce echipa?) ”Pintilii! (V-aţi gândit la vreun nume cu care să-l înlocuiţi?) Habar n-am! Avem timp o săptămână”, a spus Becali, citat de telekomsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii, antrenor interimar la FCSB

De remarcat că Mihai Pintilii a rămas la FCSB după ce și-a încheiat cariera de fotbalist, în 2020. El a mai avut postul de interimar și în septembrie 2020, atunci când FCSB era eliminată de Slovan Liberec, în turul 3 preliminar al Europa League.

”Nu am pe nimeni pregătit, de unde să ştiu. De la el a venit decizia cu plecarea. Nu i-a convenit că i-am spus că nu joacă echipa nimic. A copnsiderat că îl lezează. Ce să mai spună jucătorii acum”, a dezvăluit patronul celor de la FCSB, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali îl face praf pe Edi Iordănescu

Gigi Becali spune că, de fapt, Edi Iordănescu a fost cel care a vrut să rupă contractul cu FCSB. Mai mult, patronul vicecampioanei a dezvăluit că i-a propus lui Edi Iordănescu să-i achite salariile pe noiembrie și decembrie, adică 30.000 de euro, dar antrenorul nu a fost de acord.

”Nu e adevărat. El a trimis o hârtie la club, la Argăseală, că nu știu ce, că clauze, tâmpenii. Vă dați seama, eu am spus doar că nu se joacă bine, că nu-mi convine jocul, am spus că am încredere în el încă, pentru că nu-s Olaru, Coman, Tănase și el a trimis o hârtie. Eu i-am spus ‘cum să mai stai în casa omului când trimiți hârtii de amenințări de nu știu ce?.

Reclamă

El a zis că să-i facem o propunere, nu noi am zis. Abia aștept să scap o dată. Nu i-am cerut niciun fel de reziliere, el a zis și ne-a spus să facem o propunere. Eu i-am propus să mai ia salariile pe două luni și să plece. El a cerut, nu noi!

Edi Iordănescu, 12 meciuri pe banca celor de la FCSB

Cum să te opui dacă lucrezi cu omul, te înțelegi cu el acasă la tine și apoi el nici nu mă sună, nici nu zice nimic, și-l trimite pe avocat la Argăseală”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Edi Iordănescu o lasă pe FCSB la o distanță de opt puncte de liderul CFR Cluj, în clasamentul Ligii 1. El a înregistrat 8 victorii, două egaluri și două înfrângeri la cârma roș-albaștrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”