Închide meniul

Gigi Becali a anunțat noul obiectiv al lui FCSB! „Să vadă lumea că o echipă cu un buget de 10 milioane de euro va câștiga Champions League”

Alexandru Ivan Publicat: 26 iunie 2021, 13:32

Gigi Becali a anunțat noul obiectiv al lui FCSB! „Să vadă lumea că o echipă cu un buget de 10 milioane de euro va câștiga Champions League

Gigi Becali nu a știut unde îl transferă pe Nedelcu

Hepta

  • Gigi Becali vrea să câștige Champions League
  • Ambiții uriașe la FCSB

FCSB nu a mai câștigat titlul din 2015, dar Gigi Becali vrea să se bată de la egal cu granzii Europei. Patronul roș-albaștrilor promite să facă o echipă de vis și să ajungă în grupele Champions League. Odată ce va ajunge la „masa bogatilor”, Becali vrea să pună mâna pe lozul câștigător și să cucerească trofeul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să câștige Champions League cu FCSB

Latifundiarul din Pipera nu a mai mers la meciurile lui FCSB în ultimii ani. Gigi Becali e gata să revină pe stadion în grupele Champions League.

„Nu prea mai merg la meciuri, mai merg la meciuri doar dacă joacă FCSB în Champions League, în grupe. Visul meu este să demonstrez oamenilor slava Domnului prin mine, să vadă lumea că o echipă ca FCSB, cu un buget de 10 milioane, va putea câștiga Liga Campionilor cu echipe cu buget de un miliard.

Reclamă

Campionatul o să-l câștig, nu e problemă. Dacă o să intrăm în Liga Campionilor la anul și încasăm de acolo 30-40 de milioane și mărim salariile, face Domnul o echipă bună și ne putem bate în Europa, încet, încet”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

FCSB nu a mai jucat în grupele UEFA Champions League din stagiunea 2013-2014, când termina pe ultimul loc într-o grupă cu Chelsea, Schalke și FC Basel.

Reclamă

În istoria recentă, echipa lui Gigi Becali a jucat de 4 ori în Liga Campionilor (06-07, 07-08, 08-09 și 13-14), dar nu a trecut niciodată de grupe.

Gigi Becali este pregătit să îl vândă pe Darius Olaru

Gigi Becali este pregătit să îl vândă pe Darius Olaru. Patronul roș-albaștrilor a anunţat că este interes pentru jucătorul care are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro. Finanţatorul vicecampioanei României i-a stabilit un preţ extrem de ridicat.

Autor a şapte goluri şi a două pase decisive în sezonul trecut, Olaru are motive să spere că va prinde transferul carierei.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă cineva dă 10 milioane, îl dau pe Darius Olaru. Am cerut 10 milioane de euro pentru el. Mi-au spus: «Nu lași mai jos?» I-am spus că nu las niciun euro. Oferta a fost de la un impresar, nici nu mi-a spus ce echipă. De fapt, nici nu a fost o ofertă, a fost o întrebare”, a mai spus Gigi Becali

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge Vezi toate știrile
Pe același subiect
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”