Închide meniul

Gigi Becali a anunţat o revenire bombă la FCSB: "E posibil să revină! Am vorbit cu Reghe să îl lase! O să iau campionate cu el!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2020, 19:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Gigi Becali a anunţat o revenire bombă la FCSB: "E posibil să revină! Am vorbit cu Reghe să îl lase! O să iau campionate cu el!"

SportPictures / Razvan Pasarică via Hepta

Gigi Becali a vorbit cu Thomas Neubert

Gigi Becali a făcut anunţul zilei. Thomas Neubert poate reveni la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am vorbit cu Neubert și e posibil să vină. Am vorbit cu Reghe ca să-l lase. Vreau altă pregătire, o să am zeci de milioane, o să iau campionate. O să vedeți. Cât poate să coste? 10.000 pe lună, când a mai fost a avut 8.000 de euro pe lună. Îmi permit. E nevoie de un preparator pentru că avem 7-8 jucători accidentați. Ei au o problemă pentru că aceeași fotbaliști au aceeași accidentare, la același mușchi. Suntem de râsul lumii la accidentări!", a spus Gigi Becali la Digisport.

Thomas Neubert poate reveni la FCSB

Thomas Neubert a venit la Steaua împreună cu Laurențiu Reghecampf, în 2012. Cei doi au reușit împreună să câștige două titluri consecutive. Germanul a adus în Liga 1 noi metode de pregătire prin care i-a pus la punct, din punct de vedere fizic, pe jucătorii roș-albaștrilor.

După doi ani la Steaua, Reghecampf și Neubert au mers împreună în Arabia Saudită, unde i-au pregătit pentru o scurtă perioadă pe cei de la Al Hilal. După aventura din Arabia, cei doi i-au pregătit pentru câteva luni pe bulgarii de la Litex Lovech. Neubert a revenit la echipă în decembrie 2015, odată cu Reghecampf, iar în iunie 2016 s-a despărţit de vicecampioana României şi a plecat în Bulgaria, la CSKA Sofia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și