Închide meniul

Gigi Becali a anunţat preţul următorului super-transfer făcut de FCSB! „Am vorbit cu impresarul lui”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 august 2021, 14:39

Gigi Becali a anunţat preţul următorului super-transfer făcut de FCSB! „Am vorbit cu impresarul lui

Hepta

100.000 de euro e dispus să plătească finanţatorul pentru jucătorul care mai are contract cu Botoşani până în vara lui 2022. Gigi îl ameninţă pe prietenul Iftime că îl poate pierde gratis pe fotbalistul de 26 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Iftime nu-l dă pe Ongenda, dar dacă pleacă ăla gratis? Îi dau 100.000 de euro pe el. Dacă nu ia 100.000 pe el, nu mai ia niciun ban. Am vorbit cu impresarul lui din Italia și a spus că răspunde el. A mai făcut Iftime așa, a zis că nu dă jucători și i-a pierdut gratis”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Gigi Becali îl vrea pe Hervin Ongenda la FCSB

Hervin Ogenda este primul pe lista de achiziţii a lui Gigi Becali. Atacantul francez de 26 de ani a înscris două goluri în primele şase etape de campionat. L-a „cucerit” pe finanţatorul roş-albaştrilor chiar în disputa de aseară, cu Rapid, scor 0-2. A impresionat chiar dacă nu a reuşit să marcheze.

„I-am spus şi lui. Edi face ce vrea. I-am spus că îl vând. A zis că sunt bani foarte mulţi. I-am promis trei jucători din România. El îi vrea. Unul l-am văzut eu aseară. Nu sunt de la Rapid. Unul care îmi place mie mult, Ongenda„, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

FC Botoşani l-a vândut, la începutul anului trecut, pe Ogenda la Chievo. A primit 500.000 de euro. Francezul s-a întors la echipa lui Croitoru din postura de jucător liber de contract. Acum are o cotă de piaţă de 650.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și