Închide meniul

Gigi Becali a dat buzna în vestiarul FCSB şi a oferit un moment memorabil: "Le-a spus jucătorilor să nu mai meargă la yoga, ci la biserică!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 februarie 2021, 5:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Gigi Becali a dat buzna în vestiarul FCSB şi a oferit un moment memorabil: "Le-a spus jucătorilor să nu mai meargă la yoga, ci la biserică!"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Gigi Becali a plătit pentru Mihai Roman 400.000 de euro în 2018. Peste numai un an, Roman a revenit la Botoşani, echipa la care joacă şi acum. Botoşani – FCSB se întâlnesc duminică, de la 20:30. Meciul va fi în format live text pe wwe.AS.ro. "A venit o dată în vestiar după un antrenament și le-a reproșat jucătorilor că merg în alte părți și nu la biserică! Să nu mai meargă la yoga și alte lucruri de genul. Și m-a dat exemplu pe mine: ‘Uitați-vă la Roman!’. Ceva de genul ăsta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toată lumea asculta cu atenție ce a zis nea’ Gigi, toți erau serioși și ascultau. Așa e mereu când intră în vestiar", a spus Mihai Roman, scriu cei de la Fanatik.

Mihai Roman a dat două goluri şi o oferit 4 pase decisive în cele 28 de meciuri jucate pentru FCSB.

FC Botoşani – FCSB a trezit suspiciuni în rândul rivalilor

Meciurile dintre FC Botoşani şi FCSB trezesc suspiciuni în rândul rivalilor. ACest lucru se datorează şi faptului că Gigi Becali obişnuieşte să cumpere jucători de la Valeriu Iftime. Ultimul exemplu este cel al lui Denis Haruţ, jucător adus de Gigi Becali la FCSB de la Botoşani în această iarnă. Becali a anunţat că a plătit 661.000 de euro pentru Haruţ

"De când sunt eu antrenor avem o victorie, două egaluri și două înfrângeri în meciurile cu FCSB, deci care ar fi motivul pentru bănuieli? Serios, cred că persoanele care ne suspectează de ceva nu gândesc prea mult!. 

Reclamă

Scopul nostru e să promovăm jucători și să-i vindem, iar Gigi și-a permis să plătească cel mai mult pentru fotbaliștii pe care i-a vrut. Pentru noi ar fi convenabil să mai existe încă două, trei cluburi capabile să cumpere jucători, că așa am încasa mai mulți bani. Când am primit oferte din alte părți, le-am vândut și altora. Bordeianu, Burcă, Golofca au mers la CFR, pe Ofosu și pe Câmpanu i-a luat Craiova, așa că nu facem afaceri doar cu FCSB", a spus Marius Croitoru la gsp.ro

FC Botoşani – FCSB va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, duminică, de la 20:30. 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și