Close
EXCLUSIV

Gigi Becali a dat cărțile pe față! Cum se implică la FCSB și ce jucători i-a impus lui Edi Iordănescu! „A fost de acord? Da!”

De Antena Sport
Publicat: 10 decembrie 2021, 9:07

Gigi Becali este cunoscut ca un patron care vrea să știe și să controleze tot ce se întâmplă la echipa sa. Finanțatorul FCSB a dat cărțile pe față și a dezvăluit modalitatea în care se implică la echipă. Becali susține că i-a impus jucători chiar și lui Edi Iordănescu.

Reclamă
Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Tehnicianul care a plecat de la FCSB, după ce a avut câteva contre cu Becali, este recunoscut pentru faptul că nu permite patronului să se bage peste el la echipă. Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit că i-a impus trei jucători lui Iordănescu junior. Asta s-a întâmplat chiar înainte să semneze contractul.

Reclamă

Gigi Becali i-a impus trei jucători lui Edi Iordănescu

Gigi Becali a dezvăluit la AS.ro că, după ce i-a acceptat condițiile lui Edi Iordănescu, i-a impus acestuia trei jucători care să evolueze mereu. Este vorba despre Tavi Popescu, Adrian Șut și Sorin Șerban.

Toată lumea zice că se bagă Becali la echipă. Nu, domne! Eu îi trasez niște indicații. Uite, ce vreau, eu, când vii aici! Ce? Lui Edi nu i-am zis, i-am zis și lui. I-am zis: uite, vreau să joace Tavi Popescu, Șut și Șerban. Asta i-am zis de la început, când am semnat contractul.

– A fost de acord?
– Da!

A zis OK, Tavi și Șut, la Șerban mai discutăm. El a fost și accidentat. Eu i-am zis asta pentru că eu vreau să-i vând. Omul a fost de acord, care e problema!?„, a spus Becali pentru AS.ro.

Citește și:

Gigi Becali nu a mai vorbit cu Edi Iordănescu

Gigi Becali susține că nu a mai discutat cu Edi Iordănescu, de când a plecat de la FCSB. „A făcut niște lucruri care nu se fac!”, a explicat Becali pentru AS.ro, fără a dezvălui însă ce l-a deranjat.

Eu am rămas prieten cu toți antrenorii pe care i-am avut, după ce au plecat de la FCSB. Uite, chiar și cu Dica, chiar dacă a mai mârâit el. Suntem prieteni„, a dezvăluit Becali la AS.ro.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
21:45 Mihai Stoica, pe modelul „Dan Petrescu” înainte de FCSB – Viking: „Plecăm cu handicap! Unii chiar vor să-şi ajute echipele” 21:17 Ioan Andone, fermecat de Darius Olaru: „Poate să coste 15 milioane de euro!” 21:03 Gigi Becali, dialog spumos cu Daniel Pancu: “E greu cu Rapidul anul ăsta, nea Gigi!”. Patronul FCSB a oferit replica pe loc 19:44 David Popovici a stabilit un nou record european, după o cursă senzațională! Românul s-a calificat în finala Campionatului European la 100 m liber 19:33 Cele 3 staruri care se luptă pentru titlul de “Jucătorul Anului”! Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, lăsați în premieră în afara listei de 15 19:00 Ion Țiriac, plan uriaș pentru Alexia Tatu și Andreea Soare: „Ce facem cu ele? Următorii doi ani sunt cruciali!” 18:55 FCSB a renunțat la un jucător imediat după calificarea în play-off-ul Conference League! Anunțul oficial 18:11 Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică după calificarea în play-off-ul Conference League: „Nu-mi place jocul!” 17:53 FotoValentina Pelinel, ca în vremurile bune. L-a cucerit din nou pe Cristi Borcea cu ultima apariție: „Ești cea mai frumoasă!” 17:39 Jucătorul “blocat” de Gigi Becali la FCSB: “Dacă îl dau, s-a ales praful!”. Patronul vicecampioanei a mai anunțat două transferuri
Pe același subiect
Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB
Conference League • 21:45
Mihai Stoica, pe modelul „Dan Petrescu” înainte de FCSB – Viking: „Plecăm cu handicap! Unii chiar vor să-şi ajute echipele”
Darius Olaru, în timpul unui meci pentru FCSB
Liga 1 • 21:17
Ioan Andone, fermecat de Darius Olaru: „Poate să coste 15 milioane de euro!”
Daniel Pancu și Gigi Becali, dialog spumos
Liga 1 • 21:03
Gigi Becali, dialog spumos cu Daniel Pancu: “E greu cu Rapidul anul ăsta, nea Gigi!”. Patronul FCSB a oferit replica pe loc
Close