Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali a dat cărțile pe față! Cum se implică la FCSB și ce jucători i-a impus lui Edi Iordănescu! „A fost de acord? Da!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2021, 9:07

Gigi Becali a dat cărțile pe față! Cum se implică la FCSB și ce jucători i-a impus lui Edi Iordănescu! „A fost de acord? Da!

Adrian Porumboiu, atac la Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Tehnicianul care a plecat de la FCSB, după ce a avut câteva contre cu Becali, este recunoscut pentru faptul că nu permite patronului să se bage peste el la echipă. Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit că i-a impus trei jucători lui Iordănescu junior. Asta s-a întâmplat chiar înainte să semneze contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a impus trei jucători lui Edi Iordănescu

Gigi Becali a dezvăluit la AS.ro că, după ce i-a acceptat condițiile lui Edi Iordănescu, i-a impus acestuia trei jucători care să evolueze mereu. Este vorba despre Tavi Popescu, Adrian Șut și Sorin Șerban.

Toată lumea zice că se bagă Becali la echipă. Nu, domne! Eu îi trasez niște indicații. Uite, ce vreau, eu, când vii aici! Ce? Lui Edi nu i-am zis, i-am zis și lui. I-am zis: uite, vreau să joace Tavi Popescu, Șut și Șerban. Asta i-am zis de la început, când am semnat contractul.

– A fost de acord?
– Da!

A zis OK, Tavi și Șut, la Șerban mai discutăm. El a fost și accidentat. Eu i-am zis asta pentru că eu vreau să-i vând. Omul a fost de acord, care e problema!?„, a spus Becali pentru AS.ro.

Reclamă

Gigi Becali nu a mai vorbit cu Edi Iordănescu

Gigi Becali susține că nu a mai discutat cu Edi Iordănescu, de când a plecat de la FCSB. „A făcut niște lucruri care nu se fac!”, a explicat Becali pentru AS.ro, fără a dezvălui însă ce l-a deranjat.

Eu am rămas prieten cu toți antrenorii pe care i-am avut, după ce au plecat de la FCSB. Uite, chiar și cu Dica, chiar dacă a mai mârâit el. Suntem prieteni„, a dezvăluit Becali la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și