Închide meniul

Gigi Becali a dat de pământ cu Iulian Călin după Sepsi – FCSB 1-1: "Ce caută în arbitraj? Ăla îi rupe piciorul lui Tănase și el dă fault în atac!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 aprilie 2021, 6:06

Gigi Becali a dat de pământ cu Iulian Călin după Sepsi – FCSB 1-1: "Ce caută în arbitraj? Ăla îi rupe piciorul lui Tănase și el dă fault în atac!”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, după Sepsi - FCSB 1-1

  • Sepsi - FCSB 1-1
  • Gigi Becali, dezlănțuit

Faza care l-a scos din minți pe Gigi Becali s-a petrecut în minutul 65, la scorul de 1-1. Florin Tănase a căzut în careul advers, dar Iulian Călin a oprit faza pentru a da fault în atac. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Eu m-am obişnuit cu arbirajele astea. Şi cu Craiova am avut 11 metri, în fiecare meci am avut câte ceva. Dar acum, în seara asta, s-au dedat la altceva. Să scoată mingea din poartă. Moruţan a băgat mingea în poartă la faza lui Tănase. Arbitrul a scos mingea din poartă", s-a plâns Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Gigi Becali și-a ieșit din minți după Sepsi – FCSB 1-1

Gigi Becali cere măsuri din partea șefilor Comisiei Centrale de Arbitri. Patronul lui FCSB nu vrea să-l mai vadă pe Iulian Călin în arbitraj.

"Călin a inventat el fault în atac. Tu îţi dai seama? Ăla îi rupe piciorul lui Tănase… Nu mai înţeleg ce caută? Ce caută? Ăia nu îl văd? Vassaras, Masaras… Bă dacă îi dă în picior clar şi dă fault în atac. 

Hai că mai zicem, că ne mai încurcă, că nu vede, că e mai departe, înţeleg. Bă, dar ăsta? Ce mai caută săracul în arbitraj? Jucătorii care s-au accidentat s-au accidentat, asta e. Dar aici este vorba că a scos mingea din poartă”, a mai spus Gigi Becali. 

Reclamă

Nu este prima dată când Gigi Becali se plânge de arbitraj în acest sezon. Patronul lui FCSB a formulat o scrisoare deschisă către CCA ca Istvan Kovacs să nu mai fie delegat la meciurile roș-albaștrilor.

Florin Tănase: "Iulian Călin a dat fault în atac, iar mie mi-a rupt piciorul!"

Florin Tănase a fost primul care a "tunat" după egalul de la Sepsi. Golgheterul Ligii 1 a spus că nu se poate juca fotbal cu asemenea arbitraje.

"Suntem foarte dezamăgiţi pentru că după părerea mea putem să ne desprindem, să facem 2-0. Nu am reuşit şi din cauza arbitrului. Eu nu ştiu cine analizează prestaţiile lor pentru că ne-am săturat şi noi, nu mai putem juca cu un asemenea arbitraj. El dă fault în atac şi mi-a rupt piciorul. Nu ştiu cum vă explicaţi. Vreau să analizeze cineva de câte ori ne-a arbitrat Călin şi de câte ori a greşit.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuia să fie un joc uşor, dar domnul arbitru îi lasă să aibă asemenea intrări. Auturi invers, nu e poziţionat cum trebuie, dă după ureche. Să vedem cine ne mai aribtrează. Bârsan, Călin şi… Cojocaru", a declarat Florin Tănase după Sepsi – FCSB 1-1. 

Andrei Miron (26 ani) şi Darius Olaru (23 ani) au ieşit accidentaţi în timpul confruntării de la Sfântu Gheorghe. Ambii riscă să rateze primul meci din play-off.

Echipa lui Toni Petrea a rămas pe primul loc, dar riscă să fie depăşită de CFR Cluj. Campioana en-titre are derby cu Universitatea Craiova.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: "A demonstrat"
Liga 1 • 11:01
Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat”
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni