Închide meniul

Gigi Becali a dat lovitura! Transferul lui Denis Haruț la FCSB e ca și făcut. Ultimele detalii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2021, 12:22

Gigi Becali a dat lovitura! Transferul lui Denis Haruț la FCSB e ca și făcut. Ultimele detalii

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, aproape de transferul lui Denis Haruț

Update 15:15: Sursele AntenaSport anunță că transferul lui Denis Haruț la FCSB e ca și făcut! Asta după ce, cu puțin timp în urmă, și Valeriu Iftime susținea că afacerea este aproape de a fi parafată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali va plăti 600.000 de euro pentru Haruț și, conform digisport.ro, Valeriu Iftime păstrează 20% dintr-un eventual transfer. 

Știrea inițială

”Suntem într-o discuție aproape finală. E o diferență foarte mică de preț între ce cer eu și ce oferă domnul Becali. Mai puțin de 100.000 de euro. Jucătorul, au vorbit, l-am văzut cu înțelepciunea că poate să plece. Sunt șanse să se facă transferul azi sau mâine. În procente, 60% el poate pleca. El nu e disperat să plece. Nu vine să plângă disperat să plece. 

Mi-a spus că e o oportunitate, dar nu vreau să forțez nota. Decizia este a dumneavoastră. Eu l-am cunoscut când era la Timișoara. Are ceva special, e calm. E dintr-o familie modestă, dar a mai citit o carte. El nu e disperat după tatuaje. Cred că e singurul jucător fără tatuaj”, a spus Iftime, pentru AntenaSport.  

Reclamă

Denis Haruț, aproape de un transfer la FCSB

Gigi Becali a anunțat că nu oferă mai mult de 600.000 de euro pentru internaționalul lui Adrian Mutu. Dacă inițial, Iftime a cerut 800.000 de euro, pretențiile sale au mai scăzut. 

”I-am oferit 600.000 de euro lui Iftime pentru Haruț plus procente la un eventual transfer. Urmează doar ca și băiatul să-și dea acordul și să semneze. Eu mai multe nu fac. Dacă semnează, e bine. Dacă nu, e doar decizia lor”, a precizat Gigi Becali.

Cine este Denis Haruț, jucătorul dorit de FCSB

În vârstă de 21 de ani, Haruț este născut la Timișoara și a ajuns la Botoșani în 2019, de la ACS Poli, liber de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Haruț este titularul postului de fundaș dreapta în națională de tineret, dar poate evolua și ca fundaș central, dar și la închidere. El este cotat de transfermarkt.de la un milion de euro. 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și