Închide meniul

Gigi Becali a dat verdictul şi a anunţat cine va lua titlul: "Îi văd o echipă mai solidă"

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 9:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:36

Reclamă
Gigi Becali a dat verdictul şi a anunţat cine va lua titlul: "Îi văd o echipă mai solidă"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali în loja de la Arena Naţională

FCSB a ieşit din lupta pentru titlu şi priveşte cu detaşare duelul dintre ardeleni şi olteni. Becali a dat verdictul şi spune că echipa lui Dan Petrescu va câştiga al treilea titlu consecutiv. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Campionatul, părerea mea, îl ia CFR. Dar e posibil să se întâmple orice. Îi văd o echipă mai solidă, nu văd să piardă CFR. Nu sunt jucători pe care să poţi să-i încurci. Au experienţă, câştigă când au nevoie să câştige un meci. Eu nu am vreo problemă cu Craiova. Dacă jucăm aşa, e greu să o baţi pe Craiova", a declarat Gigi Becali, conform Telekomsport.

Becali nu va băga juniorii cu CFR Cluj

Gigi Becali, patronul FCSB, a spus inițial că va băga tinerii în campionat ca să se răzbune pe Craiova. Latifundiarul din Pipera și-a schimbat însă viziunea, chiar înainte de partida cu Botoșani de sâmbătă seara.

"Alegerea mea este să fac dreptate, nu să-mi bat joc, așa cum au făcut ei. Un om care e demn joacă cu fiecare la fel. Voi juca la fel și cu Craiova, dar și cu CFR Cluj. Doar vreau să atrag atenția și să nu se mai repete mizeria pe care a făcut-o Rotaru atunci. Dacă joci cu copiii, e mai rău decât corupția. Eu am jucat cu Pantea pentru că n-aveam cu cine să joc, Craiova a jucat cu trei copii despre nu s-a mai auzit nimic", a spus Becali. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
Vezi toate știrile
Citește și