Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care îi impune schimbări lui Vintilă: "El vrea performanță, pe mine nu mă ține rezultatul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 9:02

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care îi impune schimbări lui Vintilă: "El vrea performanță, pe mine nu mă ține rezultatul"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali și Bogdan Vintilă

Patronul FCSB a explicat motivul pentru care face acest gest. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Socoteala mea nu se potrivește cu a antrenorului, el vrea performanță, pe mine nu mă ține rezultatul, pe mine mă țin banii pe care îi am la finalul sezonului.

El îmi spune să joace cu Soiledis, eu îi zic să-l bage pe Panțîru, el îmi zice să-l joace pe Popa, dar nu are cum niciodată să joace în fața lui Man”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Coman și Man, perlele lui Becali

Gigi Becali vrea să dea tunuri financiare și în plină pandemie. Patronul FCSB a spus că are oferte pentru două dintre ”perlele” sale: Dennis Man și Florinel Coman.

Pe Coman, l-au vrut americanii de la Orlando City. Formația din MLS nu s-a înțeles la bani cu Becali, deși ajunsese la un numitor comun cu jucătorul în ceea ce privește salariul.

Reclamă

Pe Coman îl vrea și AS Roma, iar Becali i-a anunțat pe italieni care e prețul: 10 milioane de euro și un procent de 20% dintr-un transfer viitor.

Pe Man l-a vrut Feyenoord, însă olandezii au oferit prea puțini bani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și