Închide meniul

Gigi Becali a făcut anunţul final despre Claudiu Keşeru! „El a făcut și lucruri bune la FCSB”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 ianuarie 2022, 8:15

Gigi Becali a făcut anunţul final despre Claudiu Keşeru! „El a făcut și lucruri bune la FCSB

Gigi Becali e patronul lui FCSB din 2003

Hepta

”Claudiu Keșeru nu pleacă! Mai avem nevoie de Keșeru. El a făcut și lucruri bune la FCSB, a făcut jocuri bune la început. Primele patru meciuri el le-a câștigat. Ne poate ajuta în continuare. Budescu a plecat deja, el nu ne mai putea ajuta”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keşeru a scăpat de un mare calvar

Dacă ar fi fost dat afară de la FCSB, Claudiu Keşeru nu ar mai fi putut evolua pentru un alt club decât Ludogorets, regulamentul fiind clar: un jucător poate evolua într-o stagiune pentru maximum două echipe.

Astfel, chiar dacă ar fi încasat o sumă importantă de la Gigi Becali, internaţionalul român ar fi fost nevoit să se antreneze singur până la vară.

Constantin Budescu s-a despărțit de FCSB

Gigi Becali a oferit prima reacție după ce Constantin Budescu s-a despărțit de FCSB. De asemenea, patronul roș-albaștrilor a dezvăluit câți bani i-a oferit ”Magicianului” pentru rezilierea contractului.

Gigi Becali nu îl mai dorea pe Constantin Budescu la FCSB, motiv pentru care a ajuns la un acord comun pentru rezilierea contractului.

Reclamă

Patronul roș-albaștrilor i-a oferit mijlocașului 150.000 de euro pentru a se despărți de echipa sa. La semnarea contractului cu gruparea din Capitală, ”Budi” a primit 200.000 de euro.

 

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe Vezi toate știrile
Citește și