Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali a făcut ofertă pentru Paul Iacob, fundaşul de 25 de ani de la Chindia Târgovişte. Cât oferă patronul FCSB pentru fundaşul dâmboviţenilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 22:17

Gigi Becali a făcut ofertă pentru Paul Iacob, fundaşul de 25 de ani de la Chindia Târgovişte. Cât oferă patronul FCSB pentru fundaşul dâmboviţenilor

Gigi Becali este dispus să plătească o sumă uriaşă pentru ca FCSB - CFR Cluj să se joace în Ghencea

Gigi Becali, ultimul asalt spre Ghencea / Hepta

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB. Vrea să îl aducă pe Paul Iacob, un fundaş central de 25 de ani, care va deveni liber de contract la vară, scrie digisport.ro. Gigi Becali oferă 100 de mii de euro pentru a-l transfera încă din această iarnă. Din vară, Gigi Becali îl vrea şi pe Billel Omrani, atacantul celor de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl vrea pe Paul Iacob de la Chindia Târgovişte

Paul Iacob a ajuns în 2020 la Chindia de la Farul, sub formă de împrumut. Anul trecut, Chindia a decis să îl transfere definitiv. Iacob este unul dintre jucătorii de bază de la Chindia. FCSB şi Chindia se vor întâlni în meci direct în acest weekend. Becali i-a transferat în această iarnă la FCSB pe Malcom Edjouma şi pe Florin Achim.

Citește și:

Gigi Becali, dezvăluiri de la negocierile cu Billel Omrani

Gigi Becali face dezvăluiri spumoase din timpul negocierilor cu Billel Omrani de la CFR Cluj. Latifundiarul din Pipera a vorbit la telefon cu atacantul şi a dat toate cifrele afacerii. Mai mult, finanţatorul FCSB l-a cerut la telefon şi pe Dan petrescu, antrenorul ardelenilor.

Gigi Becali nu se dezminte. Latifundiarul din Pipera spune că l-a sunat pe Billel Omrani pentru a negocia direct cu acesta şi l-a cerut şi pe Dan Petrescu la telefon. Finanţatorul celor de la FCSB a făcut publice şi sumele cu care vrea să-l ademenească pe atacant la FCSB.

„Am vorbit cu Omrani acum o oră, nici nu credea că sunt eu. Am zis să mi-l dea pe Dan Petrescu să-ți confirme că sunt eu, că-mi cunoaște vocea, sau dă-mi-l pe Bordeianu. Mi-a dat numărul impresarului, mi-a zis că vrea 45.000 de euro pe lună și vreo 400.000 la semnătură. E ceva negociabil, care se poate realiza. Eu, dacă îl iau, îl vând peste un an.”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și