Închide meniul

Gigi Becali a fost la un pas să rateze transferul lui Malcom Edjouma. Oferta care îl putea întoarce pe francez din drumul spre FCSB: „Vă spun în premieră!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 februarie 2022, 19:50

Gigi Becali a fost la un pas să rateze transferul lui Malcom Edjouma. Oferta care îl putea întoarce pe francez din drumul spre FCSB: „Vă spun în premieră!

Malcom Edjouma va câștiga un salariu uriaș la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Francezul care a fost dorit și de CFR Cluj putea fi „deturnat” chiar înainte de a bate palma cu conducătorii vicecampioanei României. Agentul jucătorului a dezvăluit că moldovenii au primit o ofertă din Polonia, care îl putea întoarce din drum pe Edjouma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a semnat cu FCSB

Acum a semnat și jucătorul, așa că din acest moment Edjouma este fotbalistul celor de la FCSB. Mă bucur foarte tare pentru că am putut realiza acest transfer și că Malcom a rămas în campionatul nostru.

Vă spun în premieră că aseară am mai primit o ofertă pentru Edjouma, de la o echipă din Polonia. Îi mulțumesc însă prietenului și partenerului meu, Mihai Joița, care m-a ajutat foarte mult ca jucătorul să ajungă la FCSB„, a declarat Florin Vulturar la digisport.ro.

Gigi Becali poate răsufla ușurat acum. Le-a plătit celor de la FC Botoșani 330.000 de euro pentru mijlocașul defensiv. Patronul roș-albaștrilor îi garantează postul de titular.

Da, l-am luat. Îl mai las două meciuri și vine. A semnat pe 4 ani, iar Botoșani a primit 330.000 de euro. Am băgat-o la vrăjeală cu Miculescu ca să nu aflați voi de Edjouma.

Reclamă

Nu cred că mai aducem pe cineva. Eu visam de mult timp un jucător închizător care să urce cu mingea la picioare, să dea goluri. Eu nu mai dau bani pe jucători, dar el e ieșit din comun el. Nu o să mai fie Șut titular”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Citește și:

În vârstă de 25 de ani, Edjouma a bifat 21 de apariții pentru moldoveni în actualul sezon, în toate competițiile. Acesta a marcat 4 goluri și trei pase decisive. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota sa de piață este de 500.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Malcom Edjouma este noul jucător de la FCSB
  • Cum putea fi întors din drum mijlocașul francez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și