Închide meniul

Gigi Becali a fost suspendat 4 luni şi amendat de FRF pentru discriminare! Anunţul făcut de FRF

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2020, 11:53 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Gigi Becali a fost suspendat 4 luni şi amendat de FRF pentru discriminare! Anunţul făcut de FRF

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Beclai a fost suspendat

Declaraţiile lui Gigi Becali cu privire la echipele de fotbal feminin i-au adus o suspendare drastică. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Admite cererea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Becali George. În temeiul art. 54.1 din RD se sancționează pârâtul Becali George cu măsura suspendării pentru 4 (patru) luni și penalitate sportivă de 65.000 lei.

În baza art. 54.1 din RD se sancționează pârâtul Fotbal Club FCSB SA cu penalitate sportivă de 10.000 lei", se arată în comunicatul emis de Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF.

Gigi Becali nu vrea echipe de fotbal feminin

"Dacă o să fie obligatoriu, o să cumpărăm una. Adică cumpăr una… Îi dau 10.000 sponsorizare şi pune FCSB pe piept. (n.r. – întrebat dacă o să meargă în vestiar să le încurajeze) Uite, vezi? Cum să meargă un bărbat în vestiar la femei? Vezi? Că şi asta strică! Hai, că cine ştie, discriminare, că la nebunia lor orice lucru e discriminare.

Dar eu spun lucrurile cum le văd normal, eu spun o opinie, o părere şi în opinia mea nu trebuie să facă femeia… Dar dacă trebuie şi e obligatoriu, cum este în regulament… Chiar ne-a rugat o echipă, le dau 10.000 sponsorizare şi după aia joacă pe piept cu FCSB. Nu te gândeşti? Dacă îi dă cu mingea în ţâţă? Hai, fiţi sănătoşi!", sunt declarațiile făcute de Becali care i-au adus sancţiunea. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13
mai
1:13
Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!”
13
mai
0:55
„Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat
13
mai
0:30
VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni”
13
mai
0:30
„Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA
13
mai
0:13
Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final”
13
mai
0:08
VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi
23:56 „Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor” 23:43 Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu 23:38 Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău 23:30 Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și