Închide meniul

Gigi Becali a lămurit situația stadionului! Unde va juca FCSB în play-off: ”Va fi cel mai bun gazon din România!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2021, 10:04

Gigi Becali a lămurit situația stadionului! Unde va juca FCSB în play-off: ”Va fi cel mai bun gazon din România!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul celor de la FCSB

Becali susține că noul gazon de pe Arena Națională va fi cel mai bun din România, dar știe că FCSB nu va mai fi lăsată să joace acolo pentru ca terenul să fie protejat în vederea partidelor de la EURO 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-adevăr, s-a pus un nou gazon pe Arena Națională. Înteleg că este unul cum nu a mai fost până acum, gazon hibrid. Va fi cel mai bun gazon din România. Gazonul va fi gata curând, dar nu ne lasă să jucăm pe el. 

Vor să-l protejeze pentru Campionatul European. Asta este, vom juca la Giurgiu. pe mine, mă interesează să câștigăm camionatul. Așa cum ți-am mai zis, dacă ai valoare, joci oriunde”, a precizat Gigi Becali la Digi Sport.

Arena Națională va fi predată la UEFA

Ultimul meci disputat de FCSB pe Arena Națională a fost victoria cu CFR, scor 3-0. Stadionul național va fi predat către UEFA, în vederea jocurilor de la campionatul european.

Cea mai mare arenă din țară va găzdui patru partide, trei din grupe și una din optimi, la EURO 2020, astfel că FCSB va fi  nevoită să joace meciurile din play-off, de pe teren propriu, pe alt stadion.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! „Roş-albii” au avut un penalty, care a fost ulterior anulat! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și