Închide meniul

Gigi Becali a mai pierdut un proces la TAS. Un fost jucător de la FCSB va primi o sumă uriaşă. A fost victima bullying-ului!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iunie 2021, 12:41

Gigi Becali a mai pierdut un proces la TAS. Un fost jucător de la FCSB va primi o sumă uriaşă. A fost victima bullying-ului!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

igi Becali a mai pierdut un proces la TAS.

Patronul roş-albaştrilor a fost găsit vinovat pentru „bullying, intimidare și presiuni psihologice”, anunţă gsp.ro. Tribunalul de Arbitraj Sportiv consideră că Becali este vinovat pentru că l-a forţat să îşi rezilieze unilateral contractul, după numai o lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a mai pierdut un proces la TAS. FCSB, bună de plată în cazul Gikiewicz

„Din datele cazului și din dovezile atașare la dosar, pe lângă faptul că a fost îndepărtat de la prima echipă, ceea ce este în sine abuziv, jucătorul a fost supus mai multor practici de bullying, intimidare și presiuni psihologice care sunt ofensatoare și abuzive„, se arată în motivarea TAS.

Gigi Becali a mai pierdut un proces la TAS. Astfel, Gikiewicz trebuie să primească de la FCSB 93.500 de euro. La această sumă se adaugă penalităţi de 5% pe an, astfel că în conturile atacantului vor intra aproximativ 103.000 de euro.

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a evoluat în numai trei partide din Liga 1 şi a ajuns în cele din urmă în Bahrain, la East Riffa. Va câştiga 500 de euro pentru fiecare minut în care a evoluat în tricoul roş-albaştrilor.

Lukasz Gikiewicz a venit la FCSB liber de contract după despărțirea de Hajer din Arabia Saudită, unde a jucat în 2019. A mai evoluat, printre altele, la LKS Lodz, Slask Wroclaw, Omonia Nicosia, AEL Limassol, Levski Sofia și Al Faisaly.

Reclamă

Cu Al Faisaly a câștigat titlul de campioană în Iordania și titlul de golgheter, cu 14 goluri. În 2012 a cucerit cu Slask Wroclaw campionatul Poloniei și Supercupa Poloniei.

Gigi Becali primește lovitură după lovitură

După ce a pierdut procesul cu jucătorii români băgați în șomaj tehnic, care au câștigat la comisiile FRF, finanțatorul FCSB a pierdut și cu Bogdan Planic la TAS.

Imediat după ce a început pandemia de COVID-19, iar fotbalul a fost oprit, Gigi Becali a băgat șase jucători în șomaj tehnic, pentru a scăpa de salariile mari pe care aceștia le aveau. Dacă lui Popa și Stan, Becali va trebui să le plătească 71.000 de euro, pentru Bogdan Planic va fi nevoit să scoată din buzunare suma de 60.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Bogdan Planic a plecat de la FCSB, după ce a rupt contractul unilateral. Acesta mai avea un an, iar Gigi Becali era convins că va obține 10 milioane de euro pe el, cât era clauza de reziliere. Fundașul sârb a semnat între timp cu Maccabi Haifa.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și