Gigi Becali a numit 3 persoane din fotbal care au devenit parte din "familie"! "Eu iubesc câțiva oameni"

De Antena Sport
Publicat: 3.05.2021, 5:33

Gigi Becali a numit persoaneanele speciale din viaţa lui pe care le-a întâlnit de când a intrat în fotbal. Alexandru Tudor, Mihai Stoica şi Ionuţ Luţu sunt cei trei oameni pe care finanţatorul de la FCSB îi ţine aproape, la club.

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă

Sport Pictures via Hepta

"Eu iubesc câțiva oameni, pe Virgil, pe MM, pe Luțu, pe un băiat, Marius, sunt ai mei, prietenii mei. Eu iubesc tot ce e Hristos. Mama mea și tatăl meu sunt Hristos. Familia mea normal că o iubesc, dar care nu e Hristos n-am ce face. Mă refer la nepoți. Eu încerc să îi întorc. Dacă nu, treaba lor. 

[Alexandru] Tudor, Virgil [Becali], [Ionuț] Luțu, Marius, un băiat, Marcel, ăștia sunt familia mea. Lasă familia adevărată, mă refer la prieteni care devin frați. Eu îi iubesc! Mai am unul acum, Ioan. Aici, în palat, am făcut spital pentru călugări. Am despărțit bărbații de femei, stau acolo când sunt bolnavi. Asta e viața mea acum", a spus Becali, la România TV. 

Situaţia dramatică în care ajunsese Ionuţ Luţu

Ionuț Luțu a fost unul dintre cei mai talentați fotbaliști români. Mână largă, actuala mână dreapta a lui Gigi Becali a făcut praf banii câștigați din fotbal: aproximativ două milioane de dolari.

Luțu a dezvăluit, în urmă cu ceva ani, că mulți dintre banii câștigați i-a pierdut în afaceri. A încercat câteva, dar nu i-a ieșit. A cheltuit mult și la petreceri și lăutari, până a ajuns falit. În 2010, Gigi Becali i-a întins o mână de ajutor.

"Încercasem eu vreo două-trei afaceri, cu tiruri, cu un magazin de lustre la Craiova, cu un club la mare. Cu tirurile am pierdut mulți bani, cu magazinul de corpuri de iluminat, la fel. Gigi Becali mi-a întins mîna când, dacă mă gîndesc mai bine, eram deja dincolo de marginea prăpastiei. Am avut case, terenuri. Aveam 4 apartamente aici, în Bucureşti. Le-am vîndut, ce să se întîmple? Aveam nevoie de bani. Voi chiar nu înţelegeţi că nu mai aveam deloc bani cash?", povestea Luțu în urmă cu câțiva ani.

Ionuț Luțu ajunsese în situația în care nu mai avea nici unde să doarmă. Un prieten i-a întins o mână de ajutor, înainte să fie ajutat de Gigi Becali.

"După ce am vândut şi apartamentele alea patru de care v-am zis şi am terminat şi banii ăia, nu mai aveam nici unde să dorm. El m-a primit în apartamentul lui din Militari. («Hai, nu mai exagera, că nu era chiar așa, să nu mai ai unde să dormi», intervine prietenul lui). Exagerez pe dracu', chiar nu mai aveam unde, crezi că mai veneam să dorm la tine dacă aş fi avut unde? E, aici a intervenit Gigi Becali, care m-a scos din prăpastie şi m-a scăpat de belele. Ăsta e adevărul!”, a explicat Ionuț Luțu.

AS. RO LIVE

Răzvan Stanca, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Edi Iordănescu nu ştia de plecarea ultimului jucător de la FCSB
Fotbal intern • 13:18
Edi Iordănescu, dezvăluiri despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali: „Am o datorie mare faţă de patron!” Cum se comportă Becali
Olimpiu Moruţan, one-man show la debutul la Galatasaray
Fotbal extern • 11:10
„Faceţi pe anchetatorii, ce vă opreşte?” Noi detalii despre suma pe care o va încasa Gigi Becali pentru Moruţan: „Socoteşte şi asta! Sunt cam siguri banii ăia”
Edi Iordănescu şi Mihai Stoica
Fotbal intern • 8:52
„Ar însemna să am un discurs de amator!” Avertismentul lui Edi Iordănescu înainte de FCSB – Academica Clinceni
Antena 1
A vrut să repare o canapea, dar a dat peste o scrisoare veche de 52 ani, scrisă de o elevă. Un detaliu l-a uluit: ”S-a adeverit”
Top citite
Emma Răducanu, apariţie de 120.000 de euro! Contract stelar pentru campioana de la US Open. Imagini de colecţie
1
Foto Emma Răducanu, apariţie de 120.000 de euro! Contract stelar pentru campioana de la US Open. Imagini de colecţie
Ultimele știri
10:09 Foto„Îmi vei mulţumi mai târziu!” Emma Răducanu, sfătuită să îi ia antrenor pe Darren Cahill: „E omul potrivit” 9:49 „Bine că nu e vânător, că nu împuşca nimic! A trecut raţa pe lângă el!” Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la Rapid, după înfrângerea cu Voluntari 8:52 „Ar însemna să am un discurs de amator!” Avertismentul lui Edi Iordănescu înainte de FCSB – Academica Clinceni 8:24 Rapid – FC Voluntari 0-1 | „Am fost infatuaţi!” Daniel Niculae, dezamăgit de prestaţia echipei sale: „Nici dacă jucam două zile nu reuşeam să înscriem!” 8:09 Dario Bonetti, pregătit să revină la Dinamo. Anunţul cu care l-a şocat pe Iuliu Mureşan. Când se întoarce în România 24
sept.
23:54
Carlo Ancelotti, cuvinte uriaşe la adresa lui Benzema: „Trebuie să fie pe lista jucătorilor care se luptă pentru ‘Balonul de Aur’. Este ca un vin scump”
24
sept.
23:30
Vestea pe care Gigi Becali o aştepta de la Edi Iordănescu! Anunţul făcut de antrenor: „Avem nevoie de ei!” Cum se poate îmbogăţi patronul FCSB
24
sept.
22:58
Rapid – FC Voluntari 0-1 | Cum a reacţionat Mihai Iosif când a fost întrebat dacă va fi demis. „Din păcate, unii rapidişti se aşteaptă să murim”. Reacţia imediată a conducerii
24
sept.
22:37
Rapid – FC Voluntari 0-1 | „A fost penibil!” Mihai Iosif a răbufnit după a treia înfrângere a Rapidului din acest sezon: „Nu sunt nici Guardiola, nici Mourinho”
24
sept.
22:29
Rapid – FC Voluntari 0-1 | Dragoş Grigore, în depresie după o nouă înfrângere: „Sunt sentimente de tristeţe!” Ce a spus de situaţia lui Mihai Iosif: „E nedrept!”
Close