Închide meniul

Gigi Becali a primit o nouă ofertă pentru un jucător de la FCSB: "E din străinătate. E posibil să plece"

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 15:22

Reclamă
Gigi Becali a primit o nouă ofertă pentru un jucător de la FCSB: "E din străinătate. E posibil să plece"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali are o noua ofertă pentru unul dintre jucătorii săi

Totul a fost dezvăluit chiar de agentul jucătorului, Bogdan Apostu. Sergiu Buș este ofertat de o echipă din străinătate. El nu s-a impus la FCSB și mai are doar șase luni de contract cu echipa lui Gigi Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Răzvan Raţ e invitatul lui Cătălin Oprişan , în ediţia de marţi a emisiunii AS.ro LIVE, ce poate fi urmărită pe www.as.ro/live

Sergiu Buș, aproape de despărțirea de FCSB

Eu am ofertă concretă pentru el (n.r. Segiu Buș) din străinătate. Rămâne de văzut în următoarea săptămână… e posibil să plece pe sumă de transfer. Sergiu n-a fost neapărat la cel mai bun nivel al lui la FCSB, dar cred că au fost și motive pentru care s-a întâmplat lucrul acesta, la faptul că încrederea primită din partea clubului sau din partea antrenorului nu a fost aceea la care se aștepta.

E posibil să plece dacă domnul Becali va primi suma pe care a cerut-o, este sub un milion de euro. Cred că pot să aduc suma pe care a cerut-o Becali”, a spus Bodgan Apostu pentru ProSport. 

În condițiile în care contractul lui Buș expriră la vară, Gigi Becali va prefera să-l vândă pe atacantul de 28 de ani în actuala perioadă de transferuri. Pe de altă parte, ținând cont de pretențiile financiare ale patronului de la FCSB, negocierile ar putea să dureze o perioadă mai îndelungată, la fel ca în cazul transferului lui Olimpiu Moruțan.

În 11 partide disputate pentru FCSB, Sergiu Buș a înscris doar două goluri și a oferit o singură pasă decisivă. El valorează 800.000 euro, conform transfermarkt. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și