Închide meniul

Gigi Becali a primit ”verde” pentru transferul jucătorului de 900.000 de euro! ”El avea o clauză de eliberare, putea fi transferat chiar și acum”

Reclamă

Publicat: 13 februarie 2022, 12:18

Gigi Becali a primit ”verde” pentru transferul jucătorului de 900.000 de euro! ”El avea o clauză de eliberare, putea fi transferat chiar și acum”

Gigi Becali a primit ”verde” pentru transferul jucătorului de 900.000 de euro

Hepta

”Avem și noi destulă experiență să putem gestiona un astfel de moment. Pentru noi și jucător e simplu. Dacă și-l doreau în mod expres, el avea o clauză de eliberare, putea fi transferat chiar și acum. Probabil au fost discuții. Dacă și-l doresc cu adevărat, să-l și ia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl vrea pe Paul Iacob. Răspunsul oficialilor Chindiei Târgoviște

Ce mai e corect? Suntem obișnuiți cu tot felul de lucruri, așa că suntem pregătiți și în acest sens. Ne-am văzut de treaba noastră, Iacob va rămâne cu siguranță până la vară la noi, e și opțiunea lui. Eu am discutat mult cu Iacob, probabil va rămâne și în continuare.

Presiunea nu pe noi este. Nu cred că asta a fost intenția lor. Probabil și l-au dorit. El e un jucător puternic, nu-mi fac nicio problemă. Probabil va juca azi, e un jucător de bază al nostru. Sunt probleme diferite. Yuri e posibil să plece de azi la CFR, la Iacob nu se pune problema de așa ceva în momentul ăsta. La Mediaș e și o situație deosebită, cu neplata salariilor, cu problemele financiare. E o situație total diferită față de aceasta”, a spus Marcel Ghergu, la Pro X.

Gigi Becali, detalii despre transferul lui Paul Iacob

Gigi Becali încearcă o lovitură surprinzătoare pe piața transferurilor. Patronul lui FCSB a recunoscut că l-a ofertat pe Paul Iacob. Fundașul central de 25 de ani este așteptat să semneze cu roș-albaștrii.

„Da, am făcut o ofertă să semnăm pentru la vară. MM Stoica zice că e foarte bun, eu nu-l cunosc. Merg pe mâna lui MM Stoica pentru că eu nu mă pricep la fundași. El zice că e bun”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

Reclamă

Gigi Becali oferă 100 de mii de euro pentru a-l transfera încă din această iarnă. Din vară, finanțatorul vicecampioanei îl vrea şi pe Billel Omrani, atacantul celor de la CFR Cluj.

Cine este Paul Iacob, jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB

Paul Iacob a ajuns în 2020 la Chindia de la Farul, sub formă de împrumut. Anul trecut, Chindia a decis să îl transfere definitiv. Iacob este unul dintre jucătorii de bază de la Chindia. FCSB şi Chindia se vor întâlni în meci direct în acest weekend. Becali i-a transferat în această iarnă la FCSB pe Malcom Edjouma şi pe Florin Achim.

Paul Iacob are 1.85 metri și o cotă de piață de 900.000 de euro. A mai jucat, în trecut, pentru Viitorul, Gaz Metan, FC Brașov, Târgu Mureș și Dunărea Călărași. În acest sezon a fost titular în 23 de partide din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali îl vrea pe Paul Iacob de la Chindia Târgoviște
  • Vezi Miercuri iRoast de la 20.30 și Premiera Stand-Up Revolution de la 21.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și