Închide meniul

Gigi Becali a pus tunurile pe specialistul care a plecat la rivala CFR: „Nu-l mai voia nimeni! Eu nu sunt stăpân de sclavi!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2021, 17:01

Gigi Becali a pus tunurile pe specialistul care a plecat la rivala CFR: „Nu-l mai voia nimeni! Eu nu sunt stăpân de sclavi!

Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

  • Gigi Becali a pus tunurile pe specialistul care a plecat la CFR
  • Ce spune patronul FCSB despre angajaţii săi

Latifundiarul din Pipera a pus tunurile pe acesta după ce plecat de la echipă. Becali a explicat că Bogdan Costicea nu îşi mai găsea locul la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a pus tunurile pe specialistul FCSB-ului care a plecat la rivala CFR Cluj

„A plecat el. Nu se mai înțelegea cu ceilalți de la academie, iar eu, pentru că țineam la el, l-am dat la echipa mare. I-am zis «Stai cu MM la echipa mare». Și acolo s-a simțit marginalizat. A zis că pleacă. Nu se simțea bine la echipa mare. Care e problema? La mine, oamenii nu sunt sclavi. Pleacă unde le e mai bine. Dacă îi e mai bine la CFR, să se ducă. Mă bucur pentru el. A zis că vrea să plece la CFR și i-am zis «Du-te, tată, la CFR. Să îți dea Domnul bani mulți și bucurie». Nu mă supăr. El a crescut sub ochii mei. I-am zis să plece dacă îi e mai bine acolo.

S-a certat cu ăia acolo… Trebuia să decid dacă dau toată academia afară. I-am zis «Băi tată, dacă tu crezi că poți conduce singur, poți fi cât 7 antrenori și să lucrezi singur cât 20, atunci îi dau pe toți afară și te țin pe tine». Nu-l mai voia nimeni!

Reclamă

Aveam de ales. Țineam la el și i-am zis «Bă, nu vreau să aleg, Uite, pentru că țin la tine, stai cu MM la echipa mare». A stat vreo două săptămâni și a zis că vrea să plece. S-a dus, băiatul. Mi-a zis că îl caută CFR de multă vreme și i-am zis să se ducă unde îi e mai bine. Nu m-am supărat și i-am spus că oricând vrea poate veni înapoi. Acolo va sta o lună, nu se va adapta. Eu îl cunosc!

Eu nu sunt stăpân de sclavi. Dacă stai la mine, faci ce zic eu. Dacă eu îți dau salariul, faci ce vreau eu. Dar dacă nu îți convine, nu ești obligat să stai. Pleci, chiar îți dau și binecuvântarea”, a spus Gigi Becali pentru GSP.ro.

Reclamă
Citește și:

CFR Cluj a „transferat” de la FCSB! Specialistul pe care l-a pierdut Gigi Becali. „Are o vastă experienţă”

CFR Cluj l-a adus de la FCSB pe Bogdan Costicea, cel care a contribuit la dezvoltarea Academiei clubului patronat de Gigi Becali. Acesta va ocupa un rol important în Academia echipei campioane.

”Bine ai venit în familia CFR, Bogdan Costicea!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță oficial numirea lui Bogdan Costicea în postura noului șef de scouting al Academiei CFR 1907 Cluj. Cu o vastă experiență în domeniu, Bogdan Costicea va pune umărul la dezvoltarea clubului CFR. Mult succes și cât mai multe realizări la Campioana României!”, se arată într-un comunicat al echipei campioane.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”