Închide meniul

Gigi Becali a răbufnit după Sepsi – FCSB 2-2! A anunţat revoluţia la club! „Lui Tănase îi dau drumul, tuturor le dau drumul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 mai 2021, 14:09

Gigi Becali a răbufnit după Sepsi – FCSB 2-2! A anunţat revoluţia la club! „Lui Tănase îi dau drumul, tuturor le dau drumul

Hepta

Gigi Becali, despre criza de la FCSB

„Dacă Vlad n-o scăpa în poartă, în minutul 93, nu mai jucam cu presiune. L-am luat atunci la bătaie pe Vlad? Trebuia să mă duc să o apăr eu? Dacă nu sunt fundaşi centrali… doar n-o să-l aduc pe Sergio Ramos. Am ajuns în situaţia asta că n-a scos-o Vlad, ce puteam să îi fac?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astea-s lucruri minore care s-au întâmplat. Sunt nişte semne de la Dumnezeu şi poate aşa trebuie să fie, ne dă suferinţă şi poate ne dă şi campionatul. Lui Tănase îi dau drumul, tuturor le dau drumul. În ultimul an mi-au murit 5 prieteni apropiaţi, de o vârsta cu mine.

Gigi Becali a răbufnit după Sepsi – FCSB 2-2: „Mă bucur că m-a ţinut Dumnezeu viu”

Trec pe lângă casele lor şi îmi dau seama că nu mai sunt. Şi atâta m-au educat morţile lor că nu mă mai interesează ce se întâmplă la fotbal. Zic că vreau, dar apoi râd. Mă bucur că m-a ţinut Dumnezeu viu. Să zic ‘mersi’ că mai am nişte bani. Atunci dau slava Domnului pentru ce am şi cum să fiu supărat pentru fotbal?

Poate punctul ăsta cu Sepsi o să ne folosească, să fie în plus. Nu poţi să ştii cum face Dumnezeu, are tainele Lui, nu te joci. Dracii au făcut ce-au vrut ei, dar acum poate să zică Dumnezeu: ‘gata, nu vă mai las să faceţi asta şi asta şi asta’.

Când eşti cu Hristos, eşti bucurie. Oriunde mă uit, e bucurie. Mă uit la pomi, la cer, îmi vine să plâng de bucurie. Mă uit ce curte am şi nu-mi vine să cred că mi-a dat mie Domnul aşa ceva. Poate ascultă Dumnezeu ruga lui Straton care a zis că vrea să fie campion. Mizez pe ruga lui Straton”, a spus Becali, la Pro X.

Reclamă

Florin Tănase, omul record! Performanța reușită de căpitanul FCSB

Căpitanul de la FCSB este cel mai prolific jucător român în ultimii 20 de ani, din Liga 1. Din 2000 și până azi, niciun fotbalist român nu a marcat atâtea goluri ca Tănase. Golgheterul campionatului a ajuns la 24 de reușite, cu două mai mult decât reușea Ionuț Mazilu în sezonul 2005-2006.

Tănase este depășit la numărul de goluri marcate într-un sezon de Liga 1, din 2000 încoace, de către brazilianul Wesley. Fostul jucător de la Vaslui a marcat de 27 de ori în stagiunea 2011-2012. Pentru a-l egala, căpitanul de la FCSB mai are nevoie de trei goluri în ultimele două partide, cu Craiova și CFR.

Florin Tănase, omul record în Liga 1, a atins borna 24 în partida disputată de FCSB la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, scor 2-2. Căpitanul roș-albaștrilor a marcat golul egalizator în prelungiri. Tănase a înscris de 25 de ori în acest sezon, în toate competițiile, și le-a oferit colegilor 6 pase de gol.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali anunţă plecarea lui Florin Tănase
  • Becali a răbufnit după egalul cu Sepsi

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și