Închide meniul

Gigi Becali a reacţionat după ce a aflat că Octavian Popescu ar putea ajunge coleg cu Cristiano Ronaldo la Juventus: "Preţul lui de acum este ăsta!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 15:33

Gigi Becali a reacţionat după ce a aflat că Octavian Popescu ar putea ajunge coleg cu Cristiano Ronaldo la Juventus: "Preţul lui de acum este ăsta!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

După ce l-a vândut pe Dennis Man la Parma pentru suma de 13 milioane de euro, Gigi Becali poate da o nouă lovitură. Juventus ar fi interesată să îl transfere pe Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce a aflat de interesul campioanei Italiei pentru noua "perlă" de la FCSB. 

Gigi Becali, despre interesul lui Juventus pentru Octavian Popescu

La ora asta, nu poate nimeni să-l cumpere pe Octavian Popescu. Oricum, eu fără un procent de 20%-25% nu-l dau.

În plus, prețul lui de acum este de 20 – 25 de milioane. Știu ce zic. Lumea nu m-a crezut nici când am vorbit despre Man. De aceea, e mai bine să-mi văd eu de ale mele”, a spus Gigi Becali, conform Digisport.

Totuşi, Becali nu e convins să îl dea acum pentru această sumă. ”Dar, s-ar putea să nu-l dau deloc. O să vedem”, a mai spus patronul FCSB. 

Reclamă

Dumitru Dragomir îl vede pe Octavian Popescu la Real Madrid

Şi Dumitru Dragomir este impresionat de calităţile lui Octavian Popescu.

"Se va vinde cu bani mai mulţi decât Dennis Man. Părerea mea este că ia peste 15 milioane de euro pe el. Sigur! Cred că se va întâmpla în doi ani! La 20 de ani, sparge Europa! (…) Pe Octavian Popescu, l-aş vedea la Real Madrid. Se face tare de tot!", a spus fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Octavian Popescu ar fi dorit de Juventus
  • Reacţia lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 LIVE TEXTSepsi – Universitatea Craiova 0-0. Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! 18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut 17:46 Marton Fucsovics l-a învins pe Mariano Navone şi a câştigat Ţiriac Open 2024 17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila 17:10 VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday 1-3, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru portarul gazdelor. QPR – Preston 1-0 16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 Vezi toate știrile
Citește și