Închide meniul

Gigi Becali a reacţionat după ce a aflat că Octavian Popescu ar putea ajunge coleg cu Cristiano Ronaldo la Juventus: "Preţul lui de acum este ăsta!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 15:33

Gigi Becali a reacţionat după ce a aflat că Octavian Popescu ar putea ajunge coleg cu Cristiano Ronaldo la Juventus: "Preţul lui de acum este ăsta!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

După ce l-a vândut pe Dennis Man la Parma pentru suma de 13 milioane de euro, Gigi Becali poate da o nouă lovitură. Juventus ar fi interesată să îl transfere pe Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce a aflat de interesul campioanei Italiei pentru noua "perlă" de la FCSB. 

Gigi Becali, despre interesul lui Juventus pentru Octavian Popescu

La ora asta, nu poate nimeni să-l cumpere pe Octavian Popescu. Oricum, eu fără un procent de 20%-25% nu-l dau.

În plus, prețul lui de acum este de 20 – 25 de milioane. Știu ce zic. Lumea nu m-a crezut nici când am vorbit despre Man. De aceea, e mai bine să-mi văd eu de ale mele”, a spus Gigi Becali, conform Digisport.

Totuşi, Becali nu e convins să îl dea acum pentru această sumă. ”Dar, s-ar putea să nu-l dau deloc. O să vedem”, a mai spus patronul FCSB. 

Reclamă

Dumitru Dragomir îl vede pe Octavian Popescu la Real Madrid

Şi Dumitru Dragomir este impresionat de calităţile lui Octavian Popescu.

"Se va vinde cu bani mai mulţi decât Dennis Man. Părerea mea este că ia peste 15 milioane de euro pe el. Sigur! Cred că se va întâmpla în doi ani! La 20 de ani, sparge Europa! (…) Pe Octavian Popescu, l-aş vedea la Real Madrid. Se face tare de tot!", a spus fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și