Închide meniul

Gigi Becali a reacționat după ce Poliția a demarat o anchetă împotriva FCSB: ”Le-am spus să facă totul ca la carte!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 17:33

Gigi Becali a reacționat după ce Poliția a demarat o anchetă împotriva FCSB: ”Le-am spus să facă totul ca la carte!”

Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Poliția a vrut să afle dacă jucătorii respectă regulile de distanțare socială și Ordonanța Militară 3. Omul de afaceri din Pipera spune că totul a fost în regulă, iar jucătorii au stat la distanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, patronul FCSB: ”Facem totul ca la carte!”

”E prima dată când aflu această informație. Pe mine sau pe Vali Argăaseală nu ne-a căutat nimeni de la Poliție. Le-am și spus, încă de duminică seară, să facem totul ca la carte. Să se antreneze câte 3 maximum, dar Vintilă știe cel mai bine cum să respecte distanța socială.

În România te poți aștepta la orice, dar vă spun că noi nu am încălcat deloc ordonanța militară. Nu eram nebuni să ne băgăm jucătorii în belele pentru câteva zile în plus. FCSB nu e singura echipă care a început pregătirile pe teren”, a declarat Becali pentru ProSport.

FCSB a anunțat că jucătorii s-au reunit la baza din Berceni

FCSB a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care jucătorii respectă distanțarea socială. Pe de altă parte, au apărut și poze în care toată lumea implicată se comportă ca și cum nu am fi în plină pandemie.

”La cererea jucătorilor noștri, FCSB le-a pus acestora la dispoziție terenurile din Baza Sportiva FCSB pentru a se pregăti în grupuri de câte trei, ca o alternativă la ședințele de pregătire prin videoconferință.

Reclamă

Aceștia au fost supervizați de Bogdan Vintilă și colegii săi din staff-ul tehnic, menținând o distanță sigură unii față de ceilalți. Fotbaliștii s-au pregătit pe cinci terenuri de antrenament.

Roș-albaștrii vor efectua marți un antrenament prin videoconferință, așa cum au mai făcut și săptămânile trecute”, e mesajul postat pe Facebook, de roș-albaștri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și