Închide meniul

Gigi Becali a renunţat la un fundaş pentru 100.000 de euro. „A ales un jucător de prin liga a treia”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2021, 8:37

Gigi Becali a renunţat la un fundaş pentru 100.000 de euro. „A ales un jucător de prin liga a treia

Hepta

Gigi Becali a renunţat la un fundaş pentru 100.000 de euro

„Asta este situația, iar Șeroni sunt sigur că ar fi vrut să meargă la FCSB. El are la mine 4.000 pe lună, iar eu am ințeles că Gigi îi dădea undeva dublu sau cam pe acolo. Însă, dacă nu a vrut să îmi dea 100 de mii de euro pe Seroni atunci e clar că nu l-a vrut cu adevărat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El oricum cred că îl lua pe Șeroni doar ca soluție de rezervă, iar mie aici la Botoșani acest jucător îmi trebuie cu adevărat. Însă nici eu nu pot să gândesc doar cu inima, trebuie să mai caut soluții și în favoarea clubului.

Gigi Becali a renunţat la un fundaş pentru 100.000 de euro

În cazul în care băteam palma cu Gigi pentru 100 de mii de euro, atunci acei bani îi băgăm în niște prime pentru jucători. Dar a fost alegerea lui Gigi să opteze pentru acel jucător de prin liga a treia.

Sunt sigur că i-a dat un salariu mai mare față decât îi dădea lui Șeroni, iar acest băiat este un fotbalist care își știe statutul și își asteapta șansa fără a-ți face probleme prin vestiar. Este un băiat modest și muncitor”, a spus Iftime citat de prosport.ro.

Gigi Becali a renunţat la Alin Şeroni

Gigi Becali a oprit negocierile pentru Alin Șeroni. Patronul lui FCSB credea că fundașul moldovenilor va rezolva problemele echipei lui la fazele fixe, însă Iftime a ținut la preț. Când Becali a auzit că trebuie să plătească să aducă un jucător de 34 de ani, latifundiarul din Pipera a făcut pasul înapoi.

Reclamă

„Iftime vrea 100.000 de euro. Am zis «Du-te, mă, de aici!». Ce să dau, mă? Să dau 100.000 de euro pe unul de 34 de ani? Îl luam așa, să fie la număr. O să iau alt jucător. Să vedem cu care se rezolvă ceva. O să aduc un fundaș înalt, care să dea cu capul. Nu vreau să îmi mai fie frică la cornere”, a explicat Gigi Becali.

Alin Șeroni joacă la FC Botoșani din ianuarie 2020. A adunat 46 de meciuri pentru moldoveni, reușind să prindă play-off-ul de două ori. Șeroni a jucat pentru Dunărea Călărași și UTA Arad înainte să ajunga la Botoșani.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și