Închide meniul

Gigi Becali a vândut o „perlă” de la FCSB fără ca Edi Iordănescu să ştie: „N-am condamnat lucrul ăsta!” Dezvăluirea făcută de antrenorul roş-albaştrilor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 septembrie 2021, 21:39

Gigi Becali a vândut o „perlă de la FCSB fără ca Edi Iordănescu să ştie: „N-am condamnat lucrul ăsta! Dezvăluirea făcută de antrenorul roş-albaştrilor

Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a vândut o „perlă” de la FCSB fără ca Edi Iordănescu să ştie

La scurt timp după ce a ajuns la FCSB, Edi Iordănescu a rămas fără Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul a fost transferat de Galatasaray în schimbul a 5.7 milioane de euro. Tehnicianul nu ştia că transferul se va realiza, însă spune că nu are nimic de reproşat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu. Am venit şi în decurs de o săptămână am pierdut trei jucători. A plecat Moruţan, a venit o ofertă greu de refuzat şi pentru jucător, din punct de vedere mental era greu să-l deblocăm. Am zis că e o ofertă foarte bună, o oportunitate. A jucat, aflase, pentru că era normal.

Era foarte greu să-l blocăm, în ciuda faptului că nu era ok. Când ai un debut de campionat aşa cum are echipa şi tu să pierzi jucători, nu e uşor. A fost o mişcare logică şi eu n-am condamnat lucrul ăsta”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit telekomsport.ro.

EXCLUSIV | Edi Iordănescu a reușit să-l schimbe pe Gigi Becali! Finanțatorul FCSB a predat frâiele echipei

Gigi Becali a decis să lase frâiele echipei sale. Edi Iordănescu și Mihai Stoica sunt cei care se ocupă de soarta FCSB. ”Nu vă mai cunosc, nu mai știu nimic”, a fost reacția lui Gigi Becali în momentul în care a fost contactat să comenteze transferul lui Constantin Budescu.

Gigi Becali a decis să nu mai vorbească de FCSB și să lase totul în seama lui Edi Iordănescu. Se pare că tehnicianul a reușit să-l schimbe pe Becali. Una dintre condițiile pe care le-a pus când a semnat cu FCSB a fost ca patronul să nu se mai implice în viața echipei și să nu mai comenteze la adresa jucătorilor.

Reclamă

”Nu mai știu nimic. Nu mă interesează nimic. Nu mă mai întrebați, nu vă mai cunosc. Nu mai știu nimic de fotbal. Nu mă mai interesează.

Nu vreau să mai vorbesc de fotbal”, a fost reacția lui Gigi Becali, pentru AS.ro, când a fost întrebat despre transferul lui Budescu la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali a vândut o „perlă” de la FCSB fără ca Edi Iordănescu să ştie
  • Dezvăluirea făcută de antrenor

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și