Închide meniul

Gigi Becali a vrut să-l transfere la FCSB, dar mutarea a căzut dintr-un motiv incredibil. Cine e fotbalistul care a ratat șansa carierei pentru 3 centimetri

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 iunie 2021, 9:39

Gigi Becali a vrut să-l transfere la FCSB, dar mutarea a căzut dintr-un motiv incredibil. Cine e fotbalistul care a ratat șansa carierei pentru 3 centimetri

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Daniel Celea, refuzat de Gigi Becali

Daniel Celea, 25 de ani, legitimat la Chindia Târgoviște, nu s-a încadrat în criteriile patronului de la FCSB. Fotbalistul evolueaza pe postul de fundaș central, dar măsoară doar 1,87 metri. Când Gigi Becali a aflat înălțimea lui Celea, a pus stop tuturor negocierilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Celea, fotbalistul refuzat de FCSB pentru 3 centimetri

”Mă bucur că am fost o țintă pentru FCSB, dar domnul Becali face cum consideră. Acum a hotărât să aducă doar jucători peste 1,90 și nu are rost să mai discutăm. O să analizez și eu mai bine ofertele pe care le am și sper să iau cea mai bună decizie, însă cei de la Chindia sunt prima opțiune pentru a prelungi contractul, pentru că ei au avut încredere în mine și respect asta„, a spus Daniel Celea, pentru Pro Sport.

Daniel Celea a bifat 17 meciuri pentru Chindia Târgoviște în stagiunea recent încheiată. Acesta a revenit în România în februarie 2021, după 6 luni petrecute în Polonia, la Lodz.

Printre alte echipe din CV-ul lui Celea se numără Sepsi, CS Mioveni sau Pandurii Târgu Jiu. În prezent, el este cotat la 350.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

FCSB l-a luat pe Stipe Vucur

Până la urmă, Gigi Becali și-a găsit uriașul care să controleze apărarea lui FCSB. Roș-albaștrii au semnat cu Stipe Vucur, un austriac de 1,95 metri, sosit din liga a doua germană.

Reclamă

Stipe Vucur are 29 de ani şi a semnat pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă 2 ani. În cariera sa, austriacul a jucat la Hajduk Split, Erzgebirge Aue, FC Wacker, FC Lustenau sau Kaiserlauntern.

„Nu vreau să mai primesc gol de la ăia de 1,60, nu vreau să dea el gol. Cel mai mult mi-e frică de cornere. Nu mai întăresc, gata, avem doi fundași centrali, doi am spus că îmi trebuie.Nu mai trebuie să luăm gol cu capul, când vine Burcă să dea cu capul, ăla are 1,95, nu mai trebuie să dea de lângă el”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și