Închide meniul

UPDATE Constantin Budescu a semnat cu FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul. Toate detaliile contractului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2021, 12:23 / Actualizat: 7 septembrie 2021, 13:35

UPDATE Constantin Budescu a semnat cu FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul. Toate detaliile contractului

Pe cine vrea Gigi Becali selecționer la echipa națională

Hepta

Update 13:04: Constantin Budescu a semnat cu FCSB! Anunţul a fost făcut de Gigi Becali. „Budescu a semnat!”, a anunţat patronul roş-albaştrilor, citat de sport.ro. Budi s-a înţeles pe un an, cu opţiunea de prelungire pe încă un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

„Aproape că ne-am înțeles, dar trebuie să mai dăm și cu pixul. Edi se ocupă de toate. Aveți un pic de răbdare. Budescu ne-a anunțat că acceptă”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Constantin Budescu va semna cu FCSB din postura de jucător liber de contract. „Magicianul” și-a reziliat înțelegerea cu Damac. Budi a mai fost dorit și în Zona Golfului, dar se pare că nu a ajuns la o înțelegere cu cei de acolo, astfel că își va continua cariera în Liga 1.

Ce salariu va primi Constantin Budescu la FCSB

Gigi Becali i-a propus lui Budescu un salariu lunar de 25.000 de euro, dar şi o primă de instalare uriaşă: 200.000 de euro. Din câte se pare, mijlocașul a fost de acord și va semna un contract pe cel puțin un sezon, urmând a avea și posibilitatea de prelungire.

Reclamă

Budescu revine astfel la echipa finanțată de Gigi Becali și e gata să pună umărul la câștigarea primului titlu din 2015 încoace. Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017 – 2018, reușind să marcheze 13 goluri și să le ofere colegilor 12 pase decisive în 37 de partide. 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Budescu, care a ajuns la 32 de ani.

Constantin Budescu are cale liberă către FCSB

Dan Petrescu are un mare regret. Antrenorul campioanei României voia să îl transfere pe Constantin Budescu la CFR Cluj. Între timp, Budi e cu un pas la FCSB.

„Dacă aveam unde să îl trec, îl luam pe Budescu. Dacă aveam loc, cum să nu. Nu ai cum să refuzi un jucător ca el. Nu mai negociez cu nimeni acum”, a declarat Dan Petrescu pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Hai înapoi acasă la Steaua, Budi”, „Vino înapoi”, „Înapoi acasă?”, „Te așteptăm înapoi” sau „Revine regele?” sunt mesajele din partea fanilor pe care Budescu le-a publicat pe Instagram.

Recomandări
  • Constantin Budescu e la un pas de FCSB
  • Dan Petrescu l-a dorit pe Budi la CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
Vezi toate știrile
Citește și