Închide meniul

Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre vânzarea lui FCSB. „Oferta e pentru oricine!” Planul nebun pe care l-a gândit

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 noiembrie 2021, 23:45

Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre vânzarea lui FCSB. „Oferta e pentru oricine! Planul nebun pe care l-a gândit

Jucătorit dorit de FCSB a răbufnit

Hepta

Gheorghe Mustața, liderul Peluzei Nord, a anunțat că vrea să cumpere echipa de la Gigi Becali alături de ceilalți suporteri. Latifundiarul din Pipera nu crede însă că ultrașii pot face rost de banii necesari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre vânzarea lui FCSB

„Se poate face vânzarea. Dacă nu spuneați că aș vrea să vorbim serios, m-a bufnit râsul. Hai să vorbim șotii, ca să vorbim în limba lui Creangă. Păi dacă iubiți voi, cumpărați echipa.

Îți mărturisesc, sunt om de afaceri, vreau bani. Am zis în glumă să dea 10 milioane. Am făcut o socoteală. Dacă vorbim serios, cu tâmpeniile lui Mustață, el strânge 10.000 de euro, mai mult nu strânge. Mustață nu e un băiat prost, dar nu…

Eu am făcut o socoteală, să vină oricine. Îmi dă 10 milioane și îi dau FCSB și 4-5 jucători. Pentru oricine! Pentru 10 milioane dau societatea fără jucători și fără Academie. Coeficient, toate le dau. Eu o vând, dar nu că o cumpără ei. Ei n-au de unde bani„, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Gigi Becali: „Fac FCSB 2 care va fi de fapt Steaua!”

Dacă o va vinde pe FCSB, Gigi Becali e hotărât să înființeze altă echipă, cu același nume, care să fie considerată continuatoarea Stelei. Patronul crede că va avea și susținerea suporterilor.

Reclamă

„Toată lumea e în insolvență. Eu fac FCSB 2… o regie absurdă. Fac FCSB 2 care va fi de fapt Steaua. Oamenii vin după mine. Contează cine face rezultate. Adevărata Craiova este aia a lui Mititelu, dar pentru că Rotaru face rezultate pentru olteni aia e Craiova. Eu dacă iau campionatul cu FCSB 2 și oamenii vin la mine”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! „Câinii” au avut şi un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și