Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali, anunț incredibil. Pentru cine are ofertă de ultimă oră! ”Nu vreau să vorbesc”

Antena Sport Publicat: 28 noiembrie 2021, 23:27

Reclamă
Gigi Becali, anunț incredibil. Pentru cine are ofertă de ultimă oră! ”Nu vreau să vorbesc”

Gigi Becali ia în calcul să renunțe la FCSB

Hepta

”De Coman am o solicitare, dar nu vreau să vorbesc. Nu vreau să vorbim acum de transferuri”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluirea este una surprinzătoare dacă ținem cont că ”Mbappe” are poate cel mai slab sezon al său, unul presărat și cu accidentări. El a adunat doar 7 meciuri în toate competițiile, trecându-și în cont doar un assist.

Gigi Becali, dat pe spate de Florinel Coman

Gigi Becali l-a lăudat pe Florinel Coman, starul aflat în proces de recuperare după o accidentare dură suferită în luna august.

„Nu mă așteptam la așa ceva din partea lui. De ce spun asta. Nu l-am văzut niciodată cu atâta poftă de fotbal. Vrea să revină cât mai repede pe gazon și să fie mult mai bun decât înainte. Și va fi! Florinel Coman va fi extraordinar. Va fi bombă! Niciodată nu s-a antrenat așa. Mai are puțin până își va reveni”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată, cu câteva zile în urmă.

Coșmarul accidentărilor lui Florinel Coman

Coșmarul lui Florinel Coman a început în septembrie 2020, când s-a accidentat în meciul nebun cu Backa Topola din preliminariile Europa League, scor 6-6. „Mbappe de România” a stat atunci aproape două luni în afara gazonului.

Reclamă

După revenire, Coman a rezistat doar câteva luni și s-a rupt din nou. A ieșit accidentat în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, disputat în luna martie 2021, și și-a revenit abia la începutul acestui sezon.

Ultima accidentare a venit în meciul cu Sepsi din urmă cu trei luni, chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB. Verdictilor medicilor a fost unul dur, pubalgie.

Regresul lui Florinel Coman este vizibil și în valoarea lui pe transfermarkt.com. În martie 2020, starul lui FCSB valora nu mai puțin de 6 milioane de euro, dar acum cota lui a scăzut la 4,5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și