Închide meniul

Gigi Becali, anunț surprinzător după ce a fost ironizat de Gnohere: ”Fiecare să își facă datoria!”

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2020, 17:10

Gigi Becali, anunț surprinzător după ce a fost ironizat de Gnohere: ”Fiecare să își facă datoria!”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Harlem Gnohere, în timpul unui meci pentru FCSB / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Becali a reacționat după mesajul ironic al lui Gnohere
  • Atacantul francez, în ”război” cu patronul FCSB
  • Gnohere a revenit la antrenamente

Atacantul francez nu a acceptat ideea că a fost trimis în șomaj tehnic pentru că s-ar afla în ultimul an de contract. Inițial, Becali a reacționat agresiv, dar s-a temperat între timp și spune că Gnohere are dreptul să acționeze cum dorește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: ”Fiecare să își facă datoria!”

”Nu am fost supărat niciodată pe Gnohere. Nici nu știu ce a făcut sau nu. Mai are un an de contract. Niște vorbe! A zis și el niște vorbe! Pe mine e mai greu să mă mai superi, nu am energie să mă mai superi.

Aaaaa, că am mai făcut și eu niște rele și că nu am fost tot timpul drept, că nu am fost tot timpul civilizat, așa e. Dar acum nu mai vreau. Nu mă supăr eu, fiecare să își facă datoria”, a declarat Becali la Digi Sport.

Reclamă

Harlem Gnohere revine la antrenamentele lui FCSB

Bogdan Vintilă va avea parte de o surpriză în momentul în care România nu va mai fi sub stare de urgență din cauza pandemiei. La antrenament îl va avea chiar și pe vârful care este "la cuțite" cu Gigi Becali. Gnohere nu va avea acces interzis la baza din Berceni.

Dacă în urmă cu un an își dorea să îl vândă pe francez cu trei milioane de euro, acum Becali se mulțumește cu mult mai puțin. Își dorește să scape de salariul pe care îl încasează Bizonul, mai exact 15.000 de euro pe lună! Acum a profitat și l-a băgat în șomaj tehnic, alături de alți cinci jucători aflați pe lista neagră.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”