Închide meniul

Gigi Becali, anunț uriaș înainte de FCSB – FC Botoșani. Reveniri de senzație la echipă. „Vom fi extrem de puternici!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2021, 9:20

Gigi Becali, anunț uriaș înainte de FCSB – FC Botoșani. Reveniri de senzație la echipă. „Vom fi extrem de puternici!

Gigi Becali, anunț înainte de FCSB - FC Botoșani

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Becali este convins că Toni Petrea va avea un debut excelent în noul mandat. Florinel Coman este singurul jucător care mai are nevoie de timp pentru a putea reveni pe teren. La FCSB nu mai sunt alte probleme de lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit „întăriri” înaintea meciului cu FC Botoșani

Darius Olaru este marele pariu al finanțatorului. Gigi Becali este convins că mijlocașul de 23 de ani, autor al 7 goluri sezonul trecut, va face diferența.

Cu Botoșani, vom arăta foarte bine. Au revenit toți băieții, în afara lui Coman. Dar, o să vedeți o echipa că va fi din ce în ce mai puternică. Vom fi extrem de puternici de acum înainte. Și-au revenit și Cordea, și Tavi Popescu, dar mai ales Darius Olaru.

Olaru este un fotbalist extrem de important la mijlocul terenului. A avut o perioadă mai slabă, dar acum este forță. O să-l vedeți de acum ce joacă”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Citește și:

În ultimele opt etape, FCSB a obținut șapte victorii și o remiză. Chiar și așa, Edi Iordănescu a fost forțat de patron să își dea demisia. Roș-albaștrii au de recuperat 11 puncte față de liderul CFR Cluj, după ce trupa lui Dan Petrescu a învins-o cu 2-0 pe FC U Craiova 1948.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și