Închide meniul

Gigi Becali, apărat de un fost patron din Liga 1: "Și eu mă băgam peste antrenor"

Alexandru Ivan Publicat: 8 martie 2021, 15:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Gigi Becali, apărat de un fost patron din Liga 1: "Și eu mă băgam peste antrenor"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, apărat de un fost patron din Liga 1

Adrian Porumboiu este fostul finanțator al celor de la FC Vaslui. El a recunoscut că se implica în alcătuirea primului "11" așa cum o face acum Gigi Becali la FCSB. De altfel, Porumboiu a spus că n-are ce să-i reproșeze lui Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu îi ia apărarea lui Gigi Becali

„L-ați numi geniu? Eu nu am cum… E treaba lui, e jucăria lui. Face ce vrea. Pot eu să mă iau de Gigi că se bagă la echipă? Petrea?! Hai, domnule, stați cuminte!

Nu pot să mă iau de Gigi pentru că același comportament îl aveam și eu. Nu aș fi cel mai în măsură să spun că nu m-am amestecat sau că nu am intervenit. Ar fi o impostură să mă iau de el. E treaba lui, face echipa cum o gândește", a spus Porumboiu, pentru GSP.ro

Singurul antrenor care s-a opus dorințelor patronului de la Vaslui a fost Gabi Balint. Și Marius Șumudică i-a pregătit la un moment dat pe moldoveni. 

"Probabil nu are momente să se certe că a făcut treaba asta. Eu am avut de vreo două ori. M-am lăsat doar pentru o etapă. Etapa următoare m-am apucat din nou. Treaba e cine acceptă. Gabi Balint mi-a spus de la început că nu acceptă. Și am fost de acord”, a mai spus Adrian Porumboiu.

Reclamă
Reclamă

FC Vaslui a fost retrogradată în 2014 din cauza problemelor financiare. Clubul s-a desființat în același an, după ce conducerea a refuzat să înscrie echipa în Liga 2. 

FCSB, schimbări bizare 

FCSB este echipa din Liga 1 care efectuează cele mai bizare schimbări în timpul meciurilor. Majoritatea dintre acestea sunt în apărare. 

 Ovidiu Popescu a fost folosit pe nu mai puțin de cinci poziții în acest sezon (fundaș stânga, fundaș central, fundaș dreapta, închizător, mijlocaș central). 

Reclamă

Un alt exemplu este Alexandru Buziuc. El a fost introdus la pauza meciului cu Chindia, scor 1-0 pentru FCSB, dar a fost schimbat după numai 34 de minute. 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost susprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și