Închide meniul

Gigi Becali, apărat de un impresar român: ”Sunt patroni în Liga 1 care se amestecă mai mult”

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 7:55

Gigi Becali, apărat de un impresar român: ”Sunt patroni în Liga 1 care se amestecă mai mult”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali, apărat de un impresar român: ”Sunt patroni în Liga 1 care se amestecă mai mult”

  • Gigi Becali, apărat de un impresar român
  • FCSB poate juca pe Arena din Ghencea
  • Gigi nu ar dori ca echipa lui să joace pe noul stadion din Ghencea

”Gigi tot ce face își asumă. Sunt patroni în fotbalul ăsta care se amestecă mult mai mult și nu își asumă. Pe domnul Mihai Rotaru nu îl cunosc personal. Nu pot să vorbesc despre cineva pe care nu îl cunosc”, a spus Victor Becali, pentru ProSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB poate juca pe Arena din Ghencea

FCSB poate juca pe noul stadion Ghencea. Anunțul a fost făcut de Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului.

”Dacă stadionul e construit din bani publici, atunci oricine poate beneficia de această arenă. Stadionul va avea administrație publică prin MApN. Nu văd niciun fel de limitare a cuiva de a solicita închirierea stadionului.

Reclamă

Doar dacă ai probleme cu legea sau să nu respecți un contract, în rest nimeni nu poate interzice asta. Dacă faci stadionul din bani privați, atunci poți aduce pe cine vrei tu acolo”, a declarat Stroe.

Gigi Becali nu vrea să o ducă pe FCSB pe noul stadion din Ghencea

Rămâne de văzut dacă Becali vrea să o ducă pe FCSB pe noua arenă care va fi gata în această toamnă. Costurile totale ale stadionului de 31.000 de locuri sunt de 100 de milioane de euro.

Reclamă

”Păi, n-am cum să joc acolo, nu vezi că fac suporterii scandal? Îmi văd de treaba mea, vor fi la stadioane acum. Ce să fac eu cu atâtea stadioane?”, a spus Becali, pentru Antena Sport, cu o săptămână în urmă.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 „Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează” 16:37 Bayer Leverkusen – Werder Bremen LIVE SCORE (18:30). Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de primul titlu din istorie 16:33 Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară” 15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar
Liga 1 • 11:22
„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 9:55
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 13 apr., 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
AntenaPLAY • 13 apr., 20:36
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal