Închide meniul

Gigi Becali, atac frontal la CSA Steaua. „De mine nu le-a convenit!” Patronul lui FCSB s-a dezlănțuit

Alexandru Ivan Publicat: 20 decembrie 2021, 16:24

Reclamă
Gigi Becali, atac frontal la CSA Steaua. „De mine nu le-a convenit! Patronul lui FCSB s-a dezlănțuit

Gigi Becali, atac frontal la CSA Steaua

Hepta

„Să vorbească Talpan și Dîncu, să facă o echipă și să dea bani de la armată, să dea buget de 25 de milioane de euro pe an. De Becali nu le-a convenit, bine, mă, faceți voi!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, atac frontal la CSA Steaua

Să facă Talpan, că el nu e schimbat. Așa am auzit și când s-a înființat CSA Armata Steaua, îi zic așa să nu se supere Talpan. Toate gloriile spuneau că dau ele bani acolo, dar uite că n-a dat nimeni.

În 20 de ani, s-a demonstrat că toți care au intrat în fotbal au dat faliment. Singurii care au rămas în fotbal sunt Becali și Hagi. Dar stai că nici Hagi nu o duce bine acum… Toți au dat faliment. Eu am aplicat strategia de a comanda tot. Eu n-am mers pe mâna lui Ionică, Mitică, Vasilică. La mine nu merge cu specialiștii”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Gigi Becali: „O să iau numele Steaua înapoi!”

Becali simte că va da lovitura în Justiție și va câștiga bătăliile cu generalii, pentru brandul Steaua. Au trecut 7 ani de când l-a pierdut.

O să rezolv toate, o să iau numele de Steaua înapoi, tot tot tot o să iau înapoi. Iau numai așa ca dreptate. Că mie mai mult îmi place FCSB, pentru că se face exact ce zice Becali”, a spus Gigi Becali, în exlusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

”Războiul” dintre Armată și Becali a început în 2014

7 decembrie 2014! Steaua, deținută de Gigi Becali, se pregătea să dispute partida din Liga 1 contra celor de la Poli Iași. Surpriză însă, pe stadionul din Ghencea, la ora jocului, pe tabela de marcaj a apărut ”FC Gazde – Poli Iași”.

Formația lui Becali pierduse dreptul de a folosi marca Steaua București, în urma unei decizii luate de Înalta Curte de Casație și Justiție din București. Florin Talpan, juristul CSA, a reclamat faptul că Gigi Becali a folosit ilegal numele Steaua și a avut câștig de cauză.

De atunci a început un adevărat ”război” între Gigi Becali și cei de la Armată. După partida cu Iași, cele două părți au avut o întâlnire la sediul CSA și au ajuns la un acord conform căruia echipa lui Becali putea folosi numele Steaua în campionat și Cupele Europene.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și