Închide meniul

Gigi Becali, avertizat după transferul istoric al lui Dennis Man. "A creat un impas la echipă. Coman nu mai este în formă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2021, 11:26

Gigi Becali, avertizat după transferul istoric al lui Dennis Man. "A creat un impas la echipă. Coman nu mai este în formă"

Sport Pictures via Hepta

Gigi Becali l-a vândut pe Dennis Man pentru 13 milioane de euro

"Plecarea lui Dennis Man, golgheterului, care avea rol de locomotivă uneori, cred că a creat un impas la FCSB. Coman nu mai este în formă, este accidentat. Deci doi mari jucători pentru campionatul nostru nu mai sunt în echipă, asta cântărește mult. Moruțan, Olaru și Tănase sunt cei 3 jucători de bază, dar dacă îi blochezi pe ei, așa cum o poate face CFR… CFR are mai multă stabilitate, mai multă rezistență, pe termen lung mă tem că lucrurile (în clasament) se pot schimba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: Cred că Moruțan trebuie să mai rămână la FCSB

Cred că Moruțan trebuie să mai rămână la FCSB, cred că nu ar trebui să îl dea nici cu 20 de milioane. FCSB nu este o Academie care formează fotbaliști și îi vinde. Dacă FCSB vrea să obțină campionate, trebuie să își țină valorile. Cred că a fost o scăpare managerială și faptul că l-au dat pe Dennis Man, chiar dacă au fost bani mulți, nu cred că banii ăia îl descurcă pe domnul Becali. 

Cu el putea lua campionatul, ar fi putut avea o ofertă la fel de mare sau chiar mai mare dacă FCSB ar fi câștigat campionatul. Dacă FCSB are puterea și norocul de a câștiga campionatul, la fiecare jucător din lot se mai adună câte un milion la valoare”, a declarat Iftime la Pro X. 

FC Botoşani mai are procent de 9% dintr-un eventual transfer al lui Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruțan a ajuns la FCSB în 2018, când a fost transferat de la FC Botoșani pentru 700.000 euro și 20% dintr-un viitor transfer. Ulterior, Gigi Becali a mai virat alte 400.000 de euro în contul echipei lui Valeriu Iftime, iar procentul a fost redus la 10%.

După ce l-a cumpărat pe Haruţ, Gigi Becali a răscumpărat încă un procent, astfel că, în acest moment, Iftime mai deţine 9% din drepturile federative ale jucătorului. Atfel, dacă Moruţan ar pleca pe 20 de milioane de euro, moldovenii ar câştiga pe loc 1,8 milioane de euro.

Reclamă

Olimpiu Moruţan este cotat la două milioane de euro de transfermarkt.de. În acest sezon, jucătorul de la FCSB a adunat 27 de meciuri în toate competiţiile, marcând 6 goluri şi oferind şi 12 pase decisive.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și