Închide meniul

Gigi Becali, avertizat în privința lui Deian Sorescu: „Poate face lucruri bune, mai puțin pe fază defensivă”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 ianuarie 2023, 15:37

Gigi Becali, avertizat în privința lui Deian Sorescu: Poate face lucruri bune, mai puțin pe fază defensivă”

Gigi Becali, avertizat în privința lui Deian Sorescu

Deian Sorescu, în tricoul lui Rakow / Profimedia Images

Gigi Becali, avertizat în privința lui Deian Sorescu. Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la Sepsi, e de părere că mijlocașul nu poate da randament pe postul de fundaș dreapta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Împrumutat de FCSB de la Rakow, Deian Sorescu este unica achiziție a vicecampioanei României în această iarnă.

Gigi Becali, avertizat în privința lui Deian Sorescu

Chiar și așa, roș-albaștrii sunt convinși că au dat lovitura, având în vedere că Sorescu poate evolua pe mai multe poziții, inclusiv cea de fundaș lateral.

Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi, e de altă părere. Tehnicianul îi avertizează pe cei de la FCSB că noul transfer poate da randament doar pe poziția de mijlocaș.

„FCSB a luat un jucător foarte bun, probabil nu au un fotbalist în acea zonă. Eu consider că Sorescu este un jucător foarte bun. Pentru mine, el este de la mijloc în sus. L-am văzut jucând și fundaș dreapta, se poate adapta, dar mai mult pe faza ofensivă îl văd.

Reclamă

Acolo poate face lucruri pozitive, mai puțin pe faza defensivă. Trebuie să fii mai întâi un fundaș adevărat, cu caracteristici de fundaș. Să faci învăluire, să joci, să intri în combinații și eu cred că Sorescu poate face diferența de la mijloc în sus”, a spus Bergodi, pentru digisport.ro.

Deian Sorescu, „înțepat” de o legendă dinamovistă: „Se gândește la partea financiară. Eu n-am putut să merg, am onoare!”

Deian Sorescu a fost „înțepat” de Florentin Petre, fostul mijlocaș al lui Dinamo și al naționalei României. După ce a petrecut 4 ani la Dinamo, Sorescu s-a transferat la FCSB și va îmbrăca acum tricoul marii rivale a „câinilor roșii”.

Florentin Petre susține că Deian Sorescu s-a gândit și la partea financiară, atunci când a ales FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate că îl poate înțelege pe mijlocaș, Petre a recunoscut că el nu ar fi putut niciodată s-o trădeze pe Dinamo. Deși a avut oferte de la rivale, fostul internațional le-a refuzat pe toate din dorința de a fi liniștit.

„Eu am avut contractul pe masă (n.r. de la FCSB). Am avut oferte de la toate echipele din București, și de la Rapid, și de la Steaua. Nu am putut să merg. La Rapid am fost o noapte.

La Steaua lui Victor Pițurcă puteam să merg, au fost discuții. I-am explicat că nu pot face lucrul ăsta pentru că sunt un om de onoare și vreau să trăiesc liniștit. Eu nu am cum să fiu supărat pe Sorescu. Dacă ne aducem aminte ce a pățit în ultima perioadă la Dinamo…

Ești într-o situație destul de grea când ai probleme cu fanii. Era normal să accepte o ofertă, probabil se gândește și la partea financiară, și la performanță. Poate să aibă ani de zile de prestații la nivel înalt”, a spus Florentin Petre, pentru digisport.ro.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și