Închide meniul

Gigi Becali, categoric despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray: “Mai întâi să luăm campionatul!" Suma uriașă cerută de patronul lui FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2021, 10:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Gigi Becali, categoric despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray: “Mai întâi să luăm campionatul!" Suma uriașă cerută de patronul lui FCSB

Hepta

Gigi Becali, despre transferul lui Olimpiu Moruțan

Gigi Becali nu va renunța la Olimpiu Moruțan pentru o sumă mai mică de 15 milioane de euro. Patronul lui FCSB a dezvăluit că Galatasaray n-a înaintat, până acum, nicio ofertă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Sub 15 milioane nu-l dau pe Olimpiu Moruțan"

"Nu scad niciun preț, iar cine îl vrea pe Moruțan trebuie să stea cu mine de vorba de la 15 milioane de euro. Sub prețul ăsta nu îl dau nimănui. Galatasaray nu mi-a făcut nicio o ofertă concretă. Așa că au întrebat pe la Giovanni sau pe la unul și altul este altă problemă. Însă turcii nu mi-au trimis vreo ofertă așa cum a facut Parma pentru Dennis Man", a spus Gigi Becali pentru Pro Sport. 

Olimpiu Moruțan mare are contract cu FCSB până în iunie 2023. El are 4 goluri și 10 pase decisive în 18 meciuri de Liga 1 disputate în acest sezon. 1,3 milioane de euro valorează Moruțan, conform Transfermarkt.

Gigi Becali își face echipă în jurul lui Olimpiu Moruțan

Finanțatorul lui FCSB se lasă greu convins de calitatea unui fotbalist. Cu toate acestea, Moruțan a reuși să-i "fure" ochiul lui Becali, care vrea să-l facă "decar".

"Oricum, Morutan trebuie să mai aibă răbdare. Eu vreau să câștigăm campionatul cu el în echipă. Mulți oameni îmi spun să îi dau numarul 10, dar o să vină și timpul ăsta. Încă este Tănase la echipă. Acum nu o să joace că am înțeles că este accidentat”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

Moruțan este la FCSB din 2018, când FCSB l-a transferat de la Botoșani pentru 700.000 de euro. El nu va face parte din lotul lui Toni Petrea pentru meciul cu Chindia Târgoviște, programat sâmbătă în etapa 24 din Liga 1, fiind accidentat.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și