Închide meniul
Video

Gigi Becali continuă atacurile la adresa lui Edi Iordănescu: „Nu jucăm nimic! Deocamdată Edi nu a realizat nimic. Nici măcar nu am citit contractul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2021, 14:32

Gigi Becali, aproape de un nou tun

Antena Sport

„Nu am de ce să mă împac? M-am certat eu cu Edi? Eu am spus nişte lucruri care s-au întâmplat. Nu jucăm nimic, nu am jucat nimic. Eu nu pot să fiu fals. Eu încă am încredere în el, astfel plăteam clauza şi asta era. El slujeşte, primeşte bani pentru ce face, nu munceşte gratis. Nu mai e mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, încă un atac la Edi Iordănescu: „Iau contractul ăla şi fac ceva pe el”

Vom trage linie, dacă ia campionatul, treci, tată, să facem alt contract şi bravo ţie, uite că am fost eu nebun. Nu se pune problema să plece în iarnă. Trebuie să spunem adevărul, deocamdată nu a realizat nimic. A venit când erau atâtea puncte şi atâtea puncte are după un tur. Hai să vedem după retur, are timp să se impună.

Nu e atac, nu îmi place jocul. Nu îl atac pe Edi, nu mi-e frică de clauză, iau contractul ăla şi fac ceva pe el. El a scris acolo ce a vrut, nici măcar nu am citit contractul. Scrie ce vrei tu. Critic când vreau eu şi pe el îl critic. Eu spun adevărul, ce se întâmplă”, a spus Becali.

Decizia lui Edi Iordănescu după atacurile lui Gigi Becali

Din informațiile AS.ro, criticile patronului l-au deranjat enorm pe Edi Iordănescu. De altfel, tehnicianul a refuzat să comenteze ieșirile lui Becali în spațiul public. Finanțatorul roș-albaștrilor a încălcat prin ieșirea sa o mare parte din clauzele contractului pe care îl are cu Iordănescu.

Cu toate astea, antrenorul echipei nu pare tentat să le activeze și va continua la FCSB. Iordănescu a participat la antrenamentele echipei și pregătește partida următoare. FCSB va juca împotriva celor de la Botoșani, în prima etapă a returului sezonului regulat din Liga 1.

Reclamă

Jucătorii de la FCSB, atașați de Edi Iordănescu

Ieșirile lui Becali i-au speriat pe jucătorii de la FCSB care sunt foarte atașați de noul tehnician al echipei. Din informațiile AS.ro, fotbaliștii vicecampioanei se temeau de faptul că Iordănescu jr. se va supăra și va pleca de la FCSB, iar ei se vor întoarce la ce se întâmpla în trecut, când Gigi Becali decidea totul la echipă.

Tănase și colegii săi au fost extrem de deranjați de criticile patronului și sunt mulțumiți de ce au realizat cu Iordănescu, în condițiile în care echipa a fost lovită de COVID-19 și de accidentări. Majoritatea jucătorilor nu se puteau pregăti din cauza virsului, iar echipa a fost nevoită să dispute trei jocuri într-o săptămână.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB era la 7 puncte în spatele lui CFR când a fost preluată de Edi Iordănescu
  • Distanţa s-a mărit, între timp, la opt puncte

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și