Închide meniul

Gigi Becali continuă războiul cu CSA Steaua! „Îi urez sănătate judecătoarei sau judecătorului care a dat această sentință. De aici încep victoriile mele”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2021, 13:17

Gigi Becali continuă războiul cu CSA Steaua! „Îi urez sănătate judecătoarei sau judecătorului care a dat această sentință. De aici încep victoriile mele

Gigi Becali, în război cu Mihai Rotaru

Hepta

„Ei din 1998 nu mai sunt și din 2003 este la mine, ce prejudiciu să mai ceri tu? Dacă era la mine palmaresul, cum să nu folosesc numele de Steaua? Acum toate se reglează. Încep tac-tac-tac-tac. Am un proces cu mărcile, să le anulez marca lor. O să o anulez și pe aia. O să am proces de revizuire și pe nume. O să îl iau și pe ăla înapoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali pregăteşte lovituri pentru CSA Steaua

O să merg la instanță și le spun: ‘Palmaresul din 2003 este la mine? L-am făcut cu numele de Steaua’. O să iau tot înapoi. Acesta este punctul, îi urez sănătate judecătoarei sau judecătorului care a dat această sentință, de aici încep victoriile mele și încep să câștig. Nici nu se putea mai frumos. Nu puteau să spună că palmaresul este al lui Becali, pentru că nu am cerut eu această constatare.

Instanța a spus că palmaresul nu mai este din 1998 la CSA Steaua. N-am făcut eu plângerea. Dacă e, pot să fac și eu o constatare. Dar ce rost mai are? Încă o dată vă spun că nici nu se putea mai bine. Le-am tăiat macaroana definitiv. Nici nu visam mai bine. Judecătoarea asta a închis totul. Nu mai poți să ai nicio pretenție. Să îi dea Dumnezeu sănătate și o să mă rog pentru sănătatea ei”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Lovitură dură pentru Gigi Becali! A pierdut palmaresul până în 1998. Decizia nu este definitivă

CSA Steaua deţine palmaresul Stelei până în 1998. Echipa lui Gigi Becali îl deţine pe cel din 2003 până în prezent. În privinţa perioade 1998 – 2003 nu s-a luat nicio decizie.

Fanii Stelei au susţinut că decizia este una definitivă, deşi în minuta şedinţei susţin că aceasta poate fi atacată în termen de 30 de zile.

Reclamă

Palmares CSA Steaua (1947 – 1998)

Palmares FCSB (2003 – prezent)

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și